|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דיון| הערבים השיגו 7.4 מיליארד דולר
ראיתי היום בחדשות שהרשות בעזה גייסה 7.4 מיליארד דולר!
שזה ממש המון ביחס לכך שהכסף הרב שהם קיבלו היה גג 50 מיליון דולר וגם זה היה הרבה בעבר. מה דעתכם על זה? לאן הכסף יגיע? האם זה טוב שתהיה עוד מדינה ערבית בקירבתנו? זה רעיון טוב שתהיה עוד מדינה ערבית? לא מספיק לנו מה שגם ככה יש? סעודיה(הטחונה בנפט): 500 מיליון דולר ארצות הברית: 550 מיליון דולר ועוד מדינות רבות מהאיחוד האירופי תרמו...
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 17-12-07 at 20:20.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
כל העולם מרחם עליהם חחח
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
כל זה ילך לשדרות ולפיגועים בארץ...
מאיפה לדעתכם יש להם נ.מ? הם מתחזקים..
# 4 |
חבר מתקדם
|
חלק יגיע למטרה טובה (שיקום כלכלי של הערבים --> שקט בשבילנו), חלק לא קטן יגיע לארגוני טרור. אל תשכחו שהפת"ח, כמה שמנסים לעשות מהם צדיקים אצלנו, רצחו לפני כחודש ישראלי בשומרון. אחד המבוקשים הגדולים ביותר של השנים האחרונות (זביידי) הוא חלק מהפת"ח...אז גם אם לא יגיע כסף לחמאס הוא יגיע לארגון טרור.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא רוצה להשמע גזען אבל שום דבר לא יהיה למטרה טובה
כמו בתקופתו של רבין כל יום פיגוע אחר אבל אין דבר עם ישראל נשאר "ואריה אם ישאג מי לא ירא?" |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
ילך לפיגועים. אם בחוקותי תלכו ואת מצוותי תשמרו ועשיתם אותם, ונתתי גשמכם בעתם ונתנה הארץ יבולה, ואכלתם לחמכם לשובע, וישבתם לבטח בארצכם, ונתתי שלום בארץ, ורדפתם את אויביכם, ונתתי משכני בתוככם, וכו'.. ואם לא תשמעו לי: "ויספתי ליסרה אתכם. "- לא פסוק מהתורה, זה רש"י זה התנאי לשלום. נוסף לכך, כתוב בגמרא: בכה רבן יוחנן בן זכאי ואמר: אשריכם ישראל, בזמן שעושין רצונו של מקום - אין כל אומה ולשון שולטת בהם, ובזמן שאין עושין רצונו של מקום - מוסרן ביד אומה שפלה, ולא ביד אומה שפלה אלא ביד בהמתן של אומה שפלה. Last edited by ToxicBoy21; 24-12-07 at 16:39.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל האמת? אפילו אני לא מאמין לתסריט הזה ולדעתי הכסף הזה יביא הרבה אסונות למדינתנו. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני מסכים איתך...
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
קריאת שמע של תפילין? יש קריאה אחרת? (חוץ מק"ש שעל המיטה)
ולא זה לא |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
לא.. ואם אתם רוצים להבין את הסכסוך הישראלי ערבי ולהבין אותו באמת למה הוא קיים ולהבין את השורשים שלו, מה הזכות שלנו על המדינה ועוד דברים ממש מעיינים, יש סרט מאוד מאוד יפה (זה סרט, לא הרצאה) שקוראים לו שעת האפס. הוא ממש ממש יפה, הושקע בו המון מאמץ והוא ממש לא משעמם אני מבטיח לכם. לצפייה בסרט: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=887 יש לו גם המשך שמתאר את מה שיהיה באחרית הימים, בגוג ומגוג, זה אומר המלחמה שבה מלך פרס(איראן) יחריב כמה מדינות: http://www.hidabroot.org/Site/ProDet...D=9&subID=9142 אם אתם תראו את הסרט הראשון אני מבטיח לכם שתבינו ששום דבר לא יעזור נגד הערבים, לא צה"ל ולא מחסומים ולא פנויים ולא כלום אלא רק התנאי שכתבתי בהודעה הקודמת. דרך אגב אם יש לכם שאלות שקשורות לדת אתם מוזמנים לפנות אלי חופשי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|