|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() אני רוצה לקנות פלאפון חדש עקרונית אין ממש הגבלת תקציב
אני רוצה פלאפון 5 מגה פיקסלס לפי מה שהבנתי יש כמה אפשרויות: N95 N82 Sony Ericsson k850i מה הפלאפון הכי טוב חשוב לי מוזיקה חזקה ומצלמה טובה? יש עוד פלאפונים 5 מגהפיקסל או יותר שעומדים לצאת או קיימים? שמעתי שעומד לצאת עוד גירסא של אייפון עם מצלמה של 5 מגהפיקסלס, זה נכון? ואם כן מתי זה אמור לצאת? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
גם אם תצא גירסא של 5 MP לאייפון, יקח זמן עד שזה יצא לשוק.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
התנסתי עם ה N95 והוא פשוט מעולה, שומעים בו חזק ואחלה מצלמה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
N95 ממליץ עליו בחום
יש לו שתי גירסאות אחת מובנית עם 8 GB, סוללה חזקה יותר ויותר RAM והשנייה עם 160 מגה אפשרות להרחבה עם כרטיס.. בעיקרון ה N82 עם אותו התכונות כמו ה N95 רק שיש לו פלאש XENON (כמו של מצלמה ולא לד) הייתי הולך בלי לחשוב על ה N95
# 5 |
חבר מתקדם
|
ככה, יש מספר מכשירים עם חיישן של 5 מגה פיקסל במצלמה,
השאלה איזו חברה אתה מעדיף, אם אתה אוהד את הממשק והנוחות של Nokia (מערכת הפעלה פתוחה - Symbian), באפשרותך לרכוש N95 פה בארץ או N82 מחו"ל, ההבדלים העיקריים של ה- N82: הפלאש Xenon, העיצוב של המכשיר, הזכרון הפנימי (רחב יותר) וחיי הסוללה. אם אתה יותר בכיוון של Sony Ericsson, באפשרותך לרכוש את ה- K850i, מכשיר נחמד, חיישן של 5 מגה פיקסל, פלאש Xenon אך עם מערכת סגורה וללא תכונות מיוחדות. כמו כן, יש באפשרותך לרכוש מכשיר של חברת LG, המשווק בארץ, דגם: KU990 Viewty, מכשיר נחמד מאד, מצוייד בחיישן של 5 מגה פיקסל, מסך מגע וממשק מגניב מאד. נתתי לך כאן פרטים בסיסיים מאד על שלושה מכשירים נחמדים, אך כדי לבצע את העסקה הנכונה, הייתי ממליץ לברר על כל מכשיר בפרט לעומק, לבצע השוואה ולבסוף לרכוש את המכשיר שבדיוק בשבילך. שמחתי לעזור, במידה ואתה מעוניין להתייעץ עמי, תוכל למצוא אותי בפרטי. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
קח את ה N95 8GB.
לא מבין מה אתה חושב כשאתה רוצה בפלאפון עם 5מ"פ. זה לא אותו הדבר כמו מצלמה רגילה.. גם לי יש את הN95 ותשמע זה לא כמו מצלמה רגילה.
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מצלמות שיש על מכשירים ניידים הן מצלמות רגילות, פשוט החישן בדרך כלל הוא CMOS ומאוד קטן. לא אהבתי את הN95, כבר עדיף ללכת על משהו עם Windows Mobile 6 Professional, או K850i (עושה כל מה שרצית, ונראה טוב). |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
N95
יש לאבא שלי פלאפון מצויין |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון