![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לוגו נוסף
אתמול כשהכנתי את הלוגו(שניסיתי שיהיה מוזר שונה וקצת אפילו מפוקסל) ידידה שלי ראתה וביקשה שאכין גם לה לוגו..
אז סתם בשביל הכיף, וההשתפשפות הכנתי לוגו- הפעם בסגנון יותר אלגנטי כזה.. ![]() http://img120.imageshack.us/img120/4249/nilcopyqu2.jpg אלמוג. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זה נראה כמו פונט וכתב פשוט לדעתי..
אין הרבה מה להגיב, אולי תוסיף צבעים.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זה לוגו-סמל הצבעים לא צריכים להשפיע..
תחשוב על זה- אם אתה רוצה להדפיס בעמודים שאתה שולח לחברות וכו' לא יהיה צבעים(בד"כ)... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם הצבעים לא חשובים, אז יאלה בוא נעשה את כל הלוגואים שלנו בשחור, שגוגל ישנו את הלוגו שלהם לשחור גם. אנחנו חיים בשנות ה2000 היום אתה יכול להדפיס עם צבע. אם צבעים לא אמורים להשפיע, אז מה כן? אם אתה מעצב מעל 4 שנים עם נסיון מוכח, אתה אמור לדעת שצבעים זה אחד הדברים העיקריים. הלוגו ממש אבל ממש לא משהו! פשוט זלזול! מצטער אבל, אני לא רואה בך כמעצב, גם לפי העבודות האחרונות וגם לפי התגובות. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ראשית כל, המטרה בראש ובראשונה קובעת.
בתור ההגדרה שלי כמעצב בסביבת אינטרנט, אתה מוזמן לשמור את ההערות שלך לעצמך. וכעת, כפי שזכור לי, פרסמתי רק 2 עבודות שלי בפורום זה. אני לא רואה שום פגם בלוגו הזה, ובלוגו הקודם. העובדה שעבודותיי האחרונות לא עמוסות אלמנטים לא עושה אותם פחות יפות. תסתכל על כל החברות המקצועיות, הסמלים שלהם פשוטים. פרוש המושג עיצוב הוא לא להראות כמה אפקטים אתה יודע לשלב ביצירה אחת, אלא להראות יצירתיות וייחודיות ברת משמעות ביצירה. וכך בהרבה דברים בחיים. שילוב של אלמנטים גבוהיים לא תמיד יוצר איכות גבוה, ולעיתים הפשטות תנצח. המשך ערב טוב, אלמוג בקו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אם אתה מחמיא לעצמך, אז למה אתה מבקש ביקורת?!
אם הלוגואים של חברות "מקצועיות" פשוטים, זה אומר שזה טוב? לא לפי דעתי.... יש רק לוגו אחד של חברה אחת שאני באמת מעריך וזה סוני אריקסון, כי זה באמת לוגו מושקע ואמיתי, כל השאר אכן פשוט לדעתי. אתה משתמש יותר במילים כיצוג ללוגו שלך, מאשר הלוגו עצמו. כמו כן אמרתי "עבודות אחרונות". Last edited by Vadim.K; 26-12-07 at 23:26.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וביקורות שהולמות כמובן שאני לוקח לצומת לבי. אבל יש דברים שעליהם אי אפשר לפסוח-האמירה שהלוגו הספציפי הזה "עלוב" בגלל שאין בו אלמנטים גראפיים היא פשוט טעות במחשבה, זה אומנם נכון שכל אחד יכול לאהוב מה שהוא רוצה, אבל מבחינה שיווקית- לוגו כמו שלך למשל, עמוס ולא מקצועי. לעומת זאת אם תשאיר רק את הB הלוגו יהיה הרבה יותר מקצועי. ודבר חשוב נוסף- אפשר לשחק ולהעשיר את הלוגו בהרבה צבעים וגוונים, אך רצוי שבסיסו לא יהיה מורכב מצבעים, כלומר רק מילוי(לדוגמא: אונג', פלאפון וכו'..), ולא שלל גוונים בלוגו. כך לדוגמא את פלאפון, אתה יכול "לצבוע" את הלוגו שלהם בגוון אחר, אבל הצורה עצמה חשובה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
נחמד
פשוט מאוד |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תפסיק לחשוב שאתה מקצוען
הלוגו הזה לא שווה שום דבר עם כל הכבוד נורא פשוט לא מראה רמה בכלל, שלא נדבר על סגנון או משמעות
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אוקי..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|