|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Winner
|
איך אני הופך מחשב לא בשימוש לשרת ביתי תותחני?
יש לי מחשב בבית שהוא לא בשימוש כרגע הוא פנטיום 3 256 זכרון לא משהו...
עכשיו איך אני יכול להפוך אותו לשרת ביתי רק לאתרים שלי... אני חושב שצריך לשפר את המהירות אינטרנט ל7 מגה החדש, או 5 (למרות שאני די בטוח שמה שמשנה זה המהירות העלה ולא ההורדה). לשפר את המחשב להחליף זכרון וכו'. וזהו להתקין עליו IIS ואת הodbc בשביל הבסיסי נתונים(אני בasp) ו.net framewortk וגמרנו לא? תודה לעוזרים.
# 2 |
הוסטסניון
|
אתה צריך להשקיע הרבה כסף בשיפור הקצב העלאה, המחשב הזה די חלש.. הרבה יותר ישתלם לך להשכיר שרת.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
לתווך הארוך אבל ישתלם יותר שרת משלי לא? במקום לשלם כל חודש למישהו. פעם אחת אני משקיע ונגמר הסיפור.
ומה זאת להשקיע בשיפור קצב ההעלאה? איך אפשר להשקיע בזה, זה לא משהו שאתה קונה מהספק שלך?
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
תמיד יותר ישתלם לך לקנות שרת, אבל שרת שבנוי כשרת,כלומר במארז מותאם, בגלל שזה רק לאתרים שלך ואתרים קטנים יכול להספיק לך P4 3000 ואז רק לשלם על האיכסון שלו בחוות שרתים
![]() |
# 5 |
Winner
|
למה לאחסון אותו בחוות שרתים? אני לא יכול לאחסון אותו בבית? מה רע אצלי
# 6 |
Winner
|
המהירות..
# 7 |
Winner
|
נו ואני לא יכול לשפר את המהירות אצלי בבית? להתקשר לבזק ולהגיד להם לתת לי יותר ההלעה?
# 8 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
מה פתאום. אבל כמה הכי גבוהה שיכול לקבל לקוח רגיל אצל בזק?
ולמה זה מספיק? אם אפשר הסבר קצר על מה זה אומר 250mb העלאה? שאני מעלה 250 מגה בשנייה?
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני ראיתי כמה אשכולות כאלה,מה אכפת לכם מה המהירות ומה יקרה זאת בעיה שלו בנוגע למהירות הוא יצטרך לשלם כמה מאות שקלים על מנת לספק מהירות נורמלית אבל תענו לו על השאלות.
-- מצטרף לשאלה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|