![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
PR, תאוריה, ושאלה.
הממ,
דבר ראשון, האם למישהו בפורום יש אתרים עם PR5/PR6+? דבר שני, שמעתי ממספר אנשים כבר דיי הרבה זמן, את התאוריה הבאה לגבי ה-PR(שלא הבנת מה התאוריה שונה מ-TR), אם תקבל קישור מ-PR 5, ה-PR שלך יהיה 4. אם תקבל קישור מ-PR 4, תיהיה PR 3. האם יש אמת בתאוריות אלה? עשיתי ניסוי - והתוצאות איכזבו אותי - קישרתי את דף שהיה מאונדקס בגוגל כבר די הרבה זמן, מ-PR4 - ועדיין, לדאבוני, ה-PR הוא עדיין 4. בכל מקרה, לפי המאמרים שקראתי, הרבה מאוד דברים מצביעים על כך שהתלות ב-PR יורדת ויורדת, ו-PR הוא כמעט "חסר משמעות", מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
דבר ראשון , יש פה אנשים עם אתרים בעלי pr5-6
דבר שני , שטות מוחלטת דבר שלישי , התלות ב pr תישאר עד שגוגל יוציאו כלי אחר שבעזרתו יהיה ניתן לדעת את האיכות של העמוד |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כרגע RP אינו משפיע על המיקום שלך!
הוא היה משפיע אבל זה שונה כרגע זה בעיקר מדד איכות, שכן אם תראה אתר עם PR גבוה אתה תבדוק אותו |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
לגבי התיאוריה שרשמת אז זאת לא ממש תיאוריה, זה משהו שאפשר לבדוק וזה די נכון.
יש נוסחה לחישוב PR, אפשר לקבל על זה הסבר באתר הבא: http://www.pagerank.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
בכל מקום אתרים עם pr0 עוקפים אתרים אחרים עם pr4. אבל אני חושב שזה תלוי במילה המסוימת שאתר עם הpr הגבוהה מנסה לקדם.
אם הוא היה מנסה לקדם רק את המילה שהpr0 עוקף אותו, הוא היה מצליח הקלות.
# 6 |
חבר מתקדם
|
יש דבר מעניין ראיתי...
אתר שכולו פלאש עוקף אתר שאן לו טיפת פלאש ואיפלו יש בו הרבה מאמרים. מה זה אומר לכם? שטקסט לא משפיע בגוגל?! שאתר עם פלאש מיתקדם יותר טוב מאתר רגיל בגוגל?!... לא! יש הרבה גורמים ביחד שמשפעים על המקום בגוגל. אני לא יודע בדיוק כמה שווה הpr אבל קשה לי להאמין שהוא לא שווה כלל. וכמו שאמרתי יש הרבה גורמים שמשפיעים על הקידום בגוגל ולכן אי אפשר להסיק שאם אתר בעל PR 2 עוקף אתר בעל PR5 אז הPR לא משפיע על הקידום. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
PR לא משפיע על התוצאות חיפוש, אבל מצד שני זה הדבר היחיד שגוגל נותנים לך לראות - ככה שזה מה שיש..
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ועל סמך מה אתה אומר שזה לא משפיע את אולי עובד בגוגל? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |