|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שגיאה בגישה לשרת mySQL מרוחק
אני מנסה כרגע לגשת לשרת mysql מרוחק(שברשותי) ע"י אפליקציית PHP שיושבת בשרת אחר..
הגדרתי למשתמש ב mysql גישת התחברות %, והכנסתי את במיקום שבהתחברות ה PHP את האייפי. זה נראה בערך כך: PHP קוד:
כעת הבעיה היא שהשרת המקומי פשוט לא מתחבר ומציג את השגיאה הבאה PHP קוד:
האם הבעיה הינה בהגדרת השרת המארח( SQL ) או בהגדרת השרת המאזין( PHP ), או בכלל בקוד?? אשמח אם תשתפו אותי בפיתרון, אלמוג בקו. *נ.ב יש לציין שהתחברות דרך השרת המארח עצמו הצליחה, כך שהשרת כן עובד.. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש סיכוי שהשרת MYSQL לא מוגדר כמו שצריך לקבל חיבורים מרוחקים.
ראיתי כבר שרתים כאלה. הכי טוב זה שתבדוק משרת שלישי. אם תשלח לי את הפרטים אני אוכל לבדוק את זה, מאצלי במחשב שאני בטוח שהוא יכול להתחבר לשרתים מרוחקים מנסיון.
חבר וותיק
|
יותר פשוט אם תוכל להסביר או לתת מקור(לינק) איך בודקים אם הוא מוגדר נכון ולהגדיר..
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
Lost connection to MySQL server during query
הניחוש שלי זה שהשרת לא מאפשר גישה מרחוק אליו, זה רוב הסיכויים רוב השרתים מוגדרים ככה, ועל מנת להתחבר מרחוק צריך לאפשר את זה.
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
צור קשר אני יסביר לך איך לעשות ...
![]()
עסק רשום [?]
|
1.
telnet 12.34.56.78 3306 או Port אחר a. Firewall פנימי b. Firewall של חברת איחסון 2. לבדוק שם משתמש וסיסמה בגישה מתוך השרת 3. $sql['link'] = mysql_connect("12.34.56.78:3306", "user ", " pass"); http://us3.php.net/mysql_connect |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
א. ניסיתי להזין פורט.
ב. זה שרת VPS שיש לי גישה מלאה אליו, ולפי מיטב ידיעתי לא הותקן בו Firewall. ג. כתבתי, בגישה מתוך השרת, ההתחברות הצליחה. ד. הMySQL שמותקן בתוכו הוא של lampp.. ככה שאני לא יודע אם זה מאופשר אוטומטית. ה. איך אני מגדיר את השרת שיאפשר זאת? מלבד הגדרת היוזר? |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקובץ הגדרות של הMYSQL, נראה לי זה צריך להיות my.cnf אמורה להיות שורה כזו:
bind-address im.ip.address.asdas שאומרת לשרת לשבת על הכתובת הזו. אם אין אותה, תוסיף אותה ותכתוב את הכתובת IP של השרת, אפשר גם דומיין. ותעשה restart ל mysql
חבר וותיק
|
לא משנה,
מצאתי את הבעיה- בmy.cnf היה מוגדר skip-networking... |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
safe mode פועל?
|
|