![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה עם C#
אוקיי אז ככה אני לומד C# בבצפר
ואני ממש לא מצליח במצוע בכל המחצית לא עברתי תציון 61 יש לי ממוצע 63 וזה ממש גרוע בשבילי אני חייב להעלות את הממוצע אני לא רוצה לפרוש מהמגמה כי עדיין המקצוע הזה מעניין אותי ועם HTML הולך לי טוב מה אני יכול לעשות? הבנתי שיש מורים פרטיים גם בזה אבל אני לא מכיר מורים לזה תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תבקש מחבר שיסביר לך או שתצלם ממישהו את המחברת / חומר..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש לי בעיות בביצוע תרגילים לא בדיוק בהבנת החומר
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
לבגרות במדעי המחשב צריך ראש.
רוצה עצה? קח ספר ופשוט תחרוש..שאתה מרגיש שכואב התחת מראש לשבת זה אומר שעוד לא התחלת לחרוש. קשה באימונים קל בקרב.
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה לא מבין
1) הספר של הבית ספר הוא יותר ספר של תירגול מאשר ספר הסברים אבל אני עדיין קורא שם הכל מקשיב בכיתה מעתיק הכל קורא הכל לומד יומיים שלוש לפני מבחן בסביבות ה-5-6 שעות לפני ויש לי בעיה בפתירת התרגילים טעויות דביליות ושטוטיות שמורידות לי הרבה נקודות |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אתה מדבר על שגיאות קטנות ומטומטות אז זה שאלה של תירגול. תפתור את כל הספר עוד לפני שהכיתה סיימה אותו, תשאוף למספר 1.
![]() |
# 7 |
Winner
|
כמו שאמרו כבר
לחרוש, לחרוש לחרוש תעשה עוד ועוד תרגילים עד שהחומר יכנס לך לראש. והטעיות הקטנות האלה אכן מעצבנות! פשוט תבדוק את המבחן טוב טוב לפני אתה מגיש.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|