|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[מוכר] שטחי פרסום לפורום חדש שנפתח
מוכר שטחי פרסום בפורום הבא - **צונזר**
האתר עלה ביום שישי האחרון 8.2 , כרגע הוא עם סטיסטיקות של 60 כניסות בממוצע ביום (אני יודע שזה לא הרבה אבל לאט לאט אנחנו מתקדמים). הדומיין של הפורום הוא דומיין בעל פוטנציאל גדול שאם הרבה השקעה וטיפה זמן אפשר להפיק דברים מצויינים ממנו. בעיקרון ישנה אפשרות לפרסם בשני מקומות: 1.למעלה ב 3 מקומות בכל העמודים 2.או למטה ב 3 מקומות רק בדף הראשי אני יודע שרוב האנשים מעדיפים לפרסם באתרים שהם כבר מצליחים אבל קחו בחשבון שככל שהאתר יותר מצליח כך הפרסום יותר יקר. אני מציע פה דיל של מחיר קבוע וזול לטווח הארוך (לטווח שנסכם). לכל המעוניינים לקבל יותר פרטים מוזמנים לפנות ל: פרטי אי סי קיו - 259049552 אי מייל/מסנגר - comeback.t@gmail.com קיבלתי אישר ממידן לפתוח תהודעה שוב לאחר שנעל לי אותה
# 4 |
חבר על
|
קיבלתם פרטית
# 5 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
k1235,
שלוש השעיות הם הישג אדיר, אבל דברים תמיד מסתיימים. אתה כרגע קבעת שאין לך מקום יותר בהוסטס ותחזור רק בעוד שנה. חבר'ה, אף אחד לא ביקש ממכם להחליף את הצוות (בטח שלא בצורה בה אתם עושים זאת), אם יש לכם בעיה, כפתור הדיווח לשירותכם. Mystic, פרסום מערכות הרשמה אסורות בהוסטס. צינזרתי לך את הכתובת, אם תרצה להוסיף תמונה - פנה לאחד מאחראיי הפורום. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
סבבה קיבלתי , אחלה תודה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|