|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[הצעה] סוכני שטח בחברת MegaSpace
אהלן חברים,
דרוש באופן בהול סוכני שטח לצורך שיווק אתרים ומערכת ניהול התוכן. מה זה אומר? כל סוכן יסתובב בין בתי עסק או בין חברים שהוא מכיר שמעונינים באתר אינטרנט או בכל שירות הקשור לאתר אם זה עיצוב, באנר, באר בפלאש או אתר מלא וינסה למכור להם. על כל עסקה שהסוכן יסגור הוא יקבל 20% מסך סכום העסקה הכוללת (כיום נהוג לשלם לסוכנים 15% בלבד!). מומלץ אנשים מבוגרים בעלי כושר שכנוע וניידים עם רכב (לא חובה). אתר האינטרנט: http://www.MegaSpace.co.il לפרטים נוספים: 0544240491 (חנן). כל הפרטים בטלפון נא לא להפוך את זה כאן לדיון...
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
קיים חוק שכר מינימום. שלפיו אתה חייב לשלם סכום X כסף גם אם העובד לא הביא מכירות. דוגמאות מהחוק הקיים: אסור להעסיק מלצרים על בסיס טיפים בלבד. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ידוע ידידי אל תנסו להיכנס בי סתם כי אני מודע לחוק...
והעובד יהיה מודע שהוא מחוייב לסגור לפחות 5 עסקאות בחודש ויחתום לי על זה... בגלל זה אמרתי גם פרטים נוספים בטלפון ולא להפוך את זה כאן לדיון אז בואו תחסכו לי כל החכמים את הזמן שאני עכשיו ישב ויקליד לכם תשובות על דברים מפגרים שאני יודע כבר רק בגלל שאתם מחפשים משתמשים כמוני. רב תודות...
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() מניסיון בהצלחה למי שהולך לעבוד עם החבר'ה ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|