![]() |
# 1 |
Winner
|
שאלות על שרת ביתי.
אני מנסה להוציא לפועל שרת ביתי, כי אני צריך שתיהיה לי גישה ישירה אליו ואני צריך גם להפעיל תוכנות שונות עליו...
בקיצור, יש לי מחשב טוב לא בשימוש שהוא יהיה השרת. עכשיו השאלה היא לגבי האינטרנט. דיברתי בנתיים עם בזק ועם הוט, דיברנו על הצעה של 5 מגה הורדה ו512 העלאה, שזה נראה לי מספיק טוב, לדפים שמורכבים מhtml וקצת php. וגם כרגע יש לי חיבור 1.5 על 128 קיים שמתפצל עם ראוטר ל3 מחשבים ביתיים. אז אני רוצה לשדרג את המהירות שלו, חשבתי לעשות מודם נפרד אבל המחשבים הביתיים לא יגזלו מהירות העלאה מהשרת אז אין בעיה עם זה. עכשיו אני פונה לנסיון שלכם, מי היא החברה הכי מומלצת למהירות העלאה גבוהה, והכי זולה גם כן?
# 3 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם זה לתוך הארץ, לא סביר שיהיו הבדלים משמעותיים בין החברות.
בנוגע למחיר, פשוט תתקשר ותעשה סקר שוק ותגיד להם כמה המתחרה הציע והם ירדו. אם זה לחו"ל עדיפות לבזק בינ"ל, הם אולי יהיו יותר יקרים ב10 ש"ח, אבל שווים כל שקל.
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא חושב שלשלול כמו שעשה הבחור למעלה זה דבר נכון. לדעתי לרוב הספקיות יש אותה גברת בשינוי הדרת להציע לך השאלה היא האם שווה לך ללכת ישר לספקיות לפני שאתה יכו לקבל הצעת מחיר מחברות פרטיות ולקבל אותו מוצר במחיר נמוך יותר אפילו. שוב פעם בחירה של שירות אינו משתמע רק עפ"י מחיר יש המון קריטריונים לבחירה של ספק שירות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|