|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[יעוץ] מעוניין לדעת עלות וכדאיות של רכישת שרת.
אני חושב לאחרונה לרכוש שרת ולהציב אותו בחוות שרתים כל שהיא.
השאיפה היא שיהיה לי שרת פרטי LINUX עם איזה 300 GB, תעבורה חופשית, אפשרות לאחסון אתרים ללקוחות, אפשרות להרצת תוכנות בפיתוח עצמאי שלי ושליטה כוללת של השרת מהבית. רציתי לדעת יותר על:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
-חד פעמי, קניית השרת עצמו וזהו, חודשי, איכסון השרת, תלוי בגודל השרת בד"כ זה 1U וזה נע בין 300 ש"ח+, תלוי איפה וממי אתה לוקח תאיכסון.
-לא חובה טכנאי אם אתה מבין בזה וכו', מי שמאכסן יכול גם לעשות לך התקנה חד פעמית של LINUX ולעזור לך, ממש לא חייבים טכנאי.. -רכישת שרת, בד"כ שרת יקר אבל הוא שלך כל הזמן ואתה לא משלם כל חודש לכל אחד יש את השיקולים שלו במחיר של השרת ובזמן שהוא ישתמש בו.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כמה זה 1U? כל העלות היא על המקום בחווה פיזית? אין תשלום על החיבור לרשת? לגבי הטכנאי, השאלה היא יותר בתדירות שבה צריך להגיע אל השרת פיזית אם בכלל... |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אין עלות לשרת ממוצע השאלה היא האם אתה מחפש שרת PC או שרת ממש בעל ייכולות עיבוד גבוהות ושרידות גבוה זה השאלה היותר מרכזית
1U זה בעצם טכנולוגיה שנקראת rackmounted זה בעצם כמו מגש פיצה וזה מתחיל במגש פיצה אחד וממשיך הלאה שני מגשי פיצה שזה אומר 2U ואז ממשיכים ל 3U 4U ויש גם tower וכו'. העלות לאירוח שרת כוללת חיבור פיזי של השרת בארון זה אומר האחסנה שלו פלוס הקצעה לרוחב פס מסויים ושירות מסויים שאיתו סגרת עם אותו ספק, באם זה שירות בסיסי שמגיע לך בכל מקום שזה אומר שירות לריסטארטים בלבד וזה יכול להיות שירותים נלווים בתשלום כגון שעת טכנאי, תיחזוק שותף, שירותים מתקדמים נוספים מוניטורים KVM התראות בSMS רוחב פס גדול יותר וכו'. לרכוש ברזל זה לא תמיד דבר טוב יותר השאלה היא מה אתה רוכש ומה הכדאיות של הנושא לטווח הארוך. יש מצבים שלא כדאי לרכוש שרת ועדיף להשכירו בעלות חודשית מסויימת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|