|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חדשות איומות לקוניי EBAY
בגלל הפרטת רשות הדואר במטרה להוזיל את המחירים (אילו מחירים בדיוק?) אז מפה לשם... הוסיפו עלמות למי שמקבל חבילה מחו"ל כדי לשחרר אותה הוא יצטרך לשלם לפחות 35 ש"ח וזה יכול להגיע למאות שקלים אפילו.
קיראו: http://www.globes.co.il/serve/globes...did=1000313604 עצומה בנושא: http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/ אפילו אזרחים שמקבלים סתם מתנות קטנות ממשפחה\חברים מחו"ל יאלצו לשלם כסף כדי לשחרר את המתנה. העניין הוא כשאתה מקבל מתנה מתחת לשווי של 50$ אז המתנה פטורה ממכס, ![]() ![]() הם הופכים את הקניה בחו"ל לדוגמא איביי לבכלל לא כידאית! עכשיו אם הייתי חובב קונספירציות הייתי אומר שכמה ח"כים קיבלו איזה דחיפה להפוך את הקנייה בחו"ל ללא כדאית מבחינה כספית עבור האזרח הפשוט.
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
האמת שגם עם העמלות החדשות(שיצא לי כבר לשלם אותם) עדיין יותר כדאי להזמין דברים מאיביי מאשר לקנות בארץ(לא הכל כמובן).
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
איך הם גובים את הכסף הזה?
# 4 | |
Авторитет
|
זה לא כ"כ בעיה,
אם ממי שאתה קונה הוא חכם ויש לו ניסיון בEBAY הוא פשוט כותב ששוי המתנה מתחת ל50 דולר ואז אתה מקבל בחינם את זה. [ללא שום מס וללא שום שטות]
![]() |
![]() |
# 5 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 | |
Авторитет
|
יש עוד שיטות,
כמו לכתוב "goods" ועוד.. אני מזמין קבוע מEBAY (בעיקר חולצות של ראלף) ואף פעם לא שילמתי מס... תמיד יש דרך לעקוף זאת.
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
איזה מדינה מגעיל נו באמת..
כל דבר כסף כסף כסף.. נמאס כבר,חוץ מזה שאם הכסף הזה יהיה הולך לאנשים שבאמת צריכים אליהם להגיע הכסף הזה הייתי אומר : "נו טוב בסדר" .. אבל זה סתם ככה מתבזבז על שטויות שהמדינה מחליטה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
הכסף הזה לא למדינה, הוא הולך לדואר, שעכשיו הוא לא ברשות המדינה, והוא גובה עוד כסף על התיווך עם המכס.
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה הם עושים כולה מקבלים את הדואר לסניף שלהם..ונותנים לי אותו..אני יודע אם זה היה איזה 1 קילו משהו אבל אם זה משהו במשקל 100-200 גרם ,השליח ימות?או הרשות דואר ה"מסכנה" שלנו... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|