![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
זקוק למעצב ומתכנת פרטים בפנים
שלום רב ופורים שמח,
יש לי פרוייקט של חנות אינטרנט ומכרזים להעלות. אני צריך פה מעצב מקצועי ברמה גבוהה ביותר ומתכנת לא משנה לי שפה PHP ASP. לא צריך סליקא כי האתר ישתמש בקישורים לPAYPAL במקום בסליקא בסוף הקניה. אנא ממכם שימו עבודות קודמות וטווח מחירים בגוף ההודעה. ציינו אם אתם מספקים קבלות וכמה זמן כל הבלאגן ימשך לדעתכם. בברכה, מאור. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
שלום לך מאור
![]() קוראים לי מור כהן, ואני מעצב קרוב ל5 שנים בפוטושופ. *מובטחת לך מקצועיות ורמה גבוהה. אני לא יודע מה אתה כל כך צריך אבל בכללי טווח המחירים שלי נע כרגע בין 150-500 ש"ח (המחירים נמוכים יחסית כרגע מסיבות אישיות). לעבודות ויצירת קשר אתה יכול לפנות ברגע זה לאייסי שלי 310470705 או להתקשר למס' 0526424424 המשך יום נעים וחג שמח |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
את החנות לא נראנ לי שנוכל לעשות, אבל את העיצוב נשמח לעשות!
עבודות קודמות: http://site-open.co.il/avodot.html תווח מחירים לעבודה מסוג זה: 150-700 ש"ח. (יכול להשתנות כשנקבל את אפיון האתר.) יצית קשר: שם פרטי: סרגיי פלאפון:050-7250557 אייסיקיו: 398-290-531 מסנג'ר: Sergey_kigel@hotmail.com אימייל: Admin@Site-Open.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
עבודה
אם עדיין רלוונטי, פנה אלי באימייל omriykl@gmail.com ואני אפנה אותך לחברה מקצועית שתבנה לך את המערכת והעיצוב (מספקת קבלות כמובן, ויש לא מעט אתרים בתיק העבודות).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|