|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת לבניית מערכת ניהול תוכן דינאמית
הי,
אני מחפש מתכנת שיוכל לבנות עבורי מערכת ניהול תוכן בסיסית יחסית ב Php: - מודול ניהול דפים (עריכה, הוספה, מחיקה - כולל עורך WYSIWYG) - מודול ניהול דף צור קשר (ניהול טופס - יצירת / עריכת / מחיקת שדות כולל אפשרות לבחירת שדות חובה ויצירת שדות checkbox, radio, select, textarea + אפשרויות דיוור - צפייה בפניות מטופס צור קשר, מענה לפניה, מחיקה) - מודול גלריית תמונות (הוספה, עריכה, מחיקת תמונות, שינוי סדר הופעתן. חשוב מאוד שהתמונות שיועלו ישמרו אוטומטית גם בגרסא מוקטנת על מנת שלא יכביד על עמוד הגלריה עצמו) - מודול חדשות (הוספה, עריכה, מחיקת חדשות - משהו פשוט עם תאריך) - מודול סטטיסטיקות (כניסות יחודיות, כניסות כלליות, ועוד מספר אפשרויות שהמתכנת יוכל להציע לי) אני מעוניין לקבל זכויות על המערכת ואת כל הקבצים שהיא מכילה + הסבר על קבצי המערכת ועל אופן השימוש בהן - אני מעוניין לשלב אותה בכמה אתרים ולכן חשוב מאוד שיהיה פשוט להתאים אותה לכל אתר, בנוסף המערכת צריכה להיות נוחה, מעוצבת באופן בסיסי. בעקרון יש לי ידע ב php ובניית אתרים פשוט אין לי זמן לארגן מערכת ניהול כמו שצריך. אני מבקש לקבל בהודעה פרטית הצעות מחיר + עבודות לדוגמא ותנאי תשלום. נא לקחת בחשבון בהצעת המחיר שקיימת אפשרות לבצוע פרויקטים נוספים בעתיד הקרוב במידה והמערכת באמת תענה על הדרישות שלי. תודה.
ליר פ.א.מ - פתרונות מחשוב ואינטרנט Last edited by skaz; 18-03-08 at 21:18.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|