|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש| מישהו שיבנה מערכת גלרית תמונות - תמורה כספית.
שלום חברים,
מחפש מישהו שיוכל לבנות לי גלרית תמונות פשוטה שתולבש על עיצוב קיים. התמורה תשלום, תנו הצעות. כבר קיבלתי כמה ומחפש את האחד שיכול לעשות במחיר הוגן וזמן קצר. הגלריה צריכה לכלול קטגוריות שיהיה כמובן תמיד אפשרות להוסיף\להסיר קטגוריות. ציור פיסול תשיטים יהיה אפשר לשים יותר קטגוריות, פחות קטגוריות. בכל קטגוריה יהיו התמונות המשוייכות לה ובעמוד הראשי יופיעו בקטן כמות התמונות יהיו 3X3 או 4X4 לפי הגודל נחליט יחד. לחיצה על תמונה תפתח אותה בגדול רצוי שימוש בAJAX. אפשר לראות את הכוונה שלי כאן http://fennecfoxen.org/misc/photo/reynolda/#pyxy-page-1 מחכה להצעות, כאן בשרשור בבקשה תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
במידה ואתה מוכן לוותר על העניין של ה ajax ,
זאת אומרת שכל תמונה שיילחצו עליה תפתח בחלון חדש, אתה מוזמן ליצור קשר, מסנג'ר: rons8@example.com במידה ואין לך מסנג'ר שלח לי ה,P עם אייסיקיו. יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
תודה ידידי,
לא מעוניין לוותר על האג'אקס, גלריות רגילות יש חינמיות בלי הגבלה.. גם עם אג'אקס יש אבל אין לי זמן לזה אז אין לי בעיה לשלם למישהו שאפילו רק יתרגם או ימיר מערכת מוכנה כמובן שהסכום יהיה בהתאם. תודה ![]() שחכתי לציין.. נדרש ממשק ניהול! Last edited by En-Solutions; 15-04-08 at 13:38.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|