|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
פתרון לבעלי כסף בפאייפל, מי שצריך אשראי בינלאומי ולא יכול.
שלום חברים,
לאחר מו"מ עם חברה מסויימת בחו"ל כיום ישנה אפשרות להנפיק לכל אחד כרטיס אשראי בינלאומי. מספר, תוקף וקוד CVV. הכרטיס מסוג ויזה. עם המספר הזה ניתן לרכוש בכל מקום בארץ ובעולם על ידי הזנת פרטי האשראי (מספר וכד') הכרטיס יהיה טעון בסכום שיקבע לכם כך שאין שום אפשרות למשוך ממנו סנט יותר. מספק לכם גם ביטחון לכסף שאתם מפקידים. לכל מי שמעוניין ישנה אפשרות לקבל מספר בינלאומי דרכי. צרו קשר בפרטי. העלויות הינם 10 אחוז מההפקדה כאשר המינימום עמלה הינה 10 דולר. בסכומים מעל 150 דולר העמלה תסגר בהתאם לעסקה. להפקדות דרך PAYPAL ישנה תוספת של 5 דולר עמלת משיכה. 5 דולר + 10 אחוז. תוכלו לרכוש דומיינים בארץ, בעולם, לרכוש בכל מקום שמקבל אשראי באנטרנט. פרטים נוספים והצעות בפרטי בלבד! חברים הנושא חוקי לחלוטין! |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נשמע מענין אשמח אם תספק יותר פרטים על הענין כמו מזאת אומרת חוקי? מי נתן לזה אישור?
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תסגר עם מי בדיוק?
ומה השם של החברה שאתה טוען לייצג?
חבר וותיק
|
האם אני מקבל כרטיס מגנטי או רק מספר בסגנון ישראכרט WEB?
משתמש - היכל התהילה
|
מה חסיון? זכותו של הצרכן לדעת מה הוא מקבל.
ההצעה שלך בסופו של דבר היא כמו של כל השאר שמנסים לעשות כסף קל אבל לא חכמים מספיק לבדוק עד הסוף. אם פייפאל היו מאפשרים למשוך את הכסף דרך גורם שלישי, הם היו עושים את זה בגלוי. כרגע עד שהתקנון שלהם לא ישתנה, כל העסק הזה לא חוקי, חבל על המאמץ שלך ואחרים. אז תסלח לי שאני נופל עליך אבל אתה לא רציני, אפילו אם נתעלם מעיניין החוקיות, למה שמישהו יבטח בך בכלל? אתה לא עומד מאחורי שום חברה עם ערבויות ובטחונות. איזה הסכם קומבינה יש לך לטענתך? מה יקרה אם יהיו בעיות עם הכרטיס? למי נפנה, לך? מאיפה לנו לדעת שהשירות הזה לו ניתן חינם לכולם ואתה רק נרשם עם הפרטים שלנו? באמת שכבר נמאס מההצעות האלו של כל אדם שני פה. עזבו בשקט את הקטע של משיכת כספים והפקדות לפייפאל. מי שבאמת רוצה ילך לבנק, יוציא כרטיס בין לאומי וימשוך את הכסף בצורה חוקית.
תודה על תרומתך.
|
הנושא הזה עולה לבדיקה של ההנהלה הגבוהה. במידה והוא יאושר הנושא יפתח בשנית, בנתיים, נעול.
|
|