|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] מחשבים ניידים וטלוויזיות LCD עם HDMI
הצעה 1 מחשב נייד מבית Fujitsu-Siemens Amilo Mobile XI2428 הגרסה המשופרת, עם מעבד T8100 במקום מחשב נייד חזק מאד, מתאים גם למשחקים. 2GB זכרון. מעבד Intel Core2Duo T8100 3MB 2.1Ghz. דיסק קשיח: 250GB SATA. מסך 15.4" WXGA + מצלמה. כולל יציאת HDMI! (יציאת HD דיגיטלית, כמו היציאה של הפלייסטיישן 3, לדוגמה לצפיה בסרטים על טלוויזיה תומכת HD). כולל צורב DVD. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 256 MB . מערכת הפעלה: Windows Vista Home משקל: 2.8 ק"ג המחיר הכי זול בזאפ: 6,792 ש"ח המחיר המיוחד בשבילכם: 6,600 ש"ח כולל מע"מ כולל אחריות יבואן לשנה (כולל שירות שליחים) כמובן שמקבלים חשבונית מס-קבלה. ניתן לשלם באמצעות: כרטיס אשראי (עד 3 תשלומים) מזומן/הפקדה בנקאית (הנחה של 2%) PayPal (תוספת לפי עמלת PayPal). הצעה 2 מחשב נייד מבית Fujitsu-Siemens Amilo Mobile Pi2515 2GB זכרון. מעבד Intel Core2Duo T5450 1.66Ghz. דיסק קשיח: 250GB SATA. מסך 15.4" WXGA. כולל צורב DVD. כרטיס מסך: Intel Integrated x1300 מערכת הפעלה: Windows Vista Home משקל: 2.7 ק"ג המחיר הכי זול בזאפ: 4,999 ש"ח המחיר המיוחד בשבילכם: 4,250 ש"ח כולל מע"מ כולל אחריות יבואן לשנה (כולל שירות שליחים) כמובן שמקבלים חשבונית מס-קבלה. ניתן לשלם באמצעות: כרטיס אשראי (עד 3 תשלומים) מזומן/הפקדה בנקאית (הנחה של 2%) PayPal (תוספת לפי עמלת PayPal). אם מישהו מתעניין בדגם אחר של פוג'יטסו סימנס (או של Dell, Lenovo, HP) - אפשר לשלוח לי ה"פ. ולסיום... עוד משהו נחמד מאד... טלוויזיית LCD מתקדמת מתוצרת MAG. Mag BF19 המחיר הכי נמוך בזאפ: 1,819 ש"ח המחיר המיוחד בשבילכם: 1,600 ש"ח D-sub 15 pin ,HDMIX1 ,5ms,1440X900,contrast 1500:1, brightness 450 cd/m2, HDCP support,color black 3 שנות אחריות אם מישהו מתעניין בדגמים הגדולים יותר (עד 42"), גם ניתן לשלוח לי ה"פ |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
יש אפשרות להוסיף/לשנות רכיב? או מערכת הפעלה?
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה: אני צריך הצעה על TV בגודל של 42 אינץ' אם תוכל לתת לי גם כן בפרטי יהיה מעולה כולל HD 1080I או 1080P תודה. יום עצמאות שמח. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אם אתה מחפש 42 אינץ', יש את זאת (אבל עם 3 שנים אחריות ולא שנה אחת כמו שהם מציעים): http://www.saleshop.co.il/Product.as...ID=0&DeptIDReq= היא גם כוללת 1080i 5,850 ש"ח בנוסף, יש דגם של 46" שכולל 1080p, עולה משהו סביב ה 8,000 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
אתה חושב שהעין שלך באמת מבדילה בין 8MS ל- 0.000001MS? אתה טועה, ותאמין לי משחקי כדורגל לא יזפזפו לך...
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מה שרשום לך בזמן תגובה, זה שקר ועבודה בעיניים .. בשביל שתקנה .. עשו בדיקות כבר שיצאו מסכי ה LCD למחשב וטלוויזיות .. זה בכלל מספרים אחרים . =\
יש אתה הגימיק שהם רושמים את מהירות התגובה של השחור-לבן, שהוא בעצם חצי מהצבעוני, ומה שנעניין אותך זה צבעוני. אז אם רשום 2 (למרות שזה לא), תאורתית אם זה באמת 2-שחור לבן .. אז צבעוני 4 .. אז גם אתה לאיודע איזה נתון אומרים לך, הכוונה לשחור לבן או לצבעוני. בכל מקרה, אל תסתכל על זה =\ א במקרה הזה לפחות, אתה תראה מצוין =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|