![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש | שרת משחק (CS 1/6)
מחפש סרבר למשחק:
Counter Strike 1.6 אממ.. מקורי. שיהיו כמה מודים.. אני לא ממש מבין בזה אז אשמח אם לבנאדם יהיה זמן להסביר לי. מחפש חברה רצינית, שהעובדים יהיו זמינים רוב הזמן ב-MSN ועדיף שיקבלו פייפל. אז ככה.. התקציב שלי לא ממש מוגדר, אז תגדירו מחירים (אם אפשר תכתבו גם אם אתם לוקחים עמלה אם אני משלם לפייפל) תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
Line-Serv תבחר את הקו להצלחה !
שלום לך,
Line-Serv מציעה לך: 24 שעות של תמיכה בתוכנות המסרים ותמיכה טלפונית רוב שעות היום ,השרתים נבדקים כל שעה עגולה,תמיכה מלאה בכל השירותים! בלי עבודות בעיניים!!! שרתים ללא פינגים,עובדים חלק,ועובדים על השרתים הכי טובים! לחברתינו יש כ2 שרתים quad core xeon . אתר החברה: www.Line-Serv.co.il 12 שחקנים: מה שאתה מעוניין אתה מקבל ב60 שקלים בלבד לחודש ! בהתחייבות לחודשיים ומעלה תתקבל הנחה + מוד headshot מתנה!! כל 2 שחקנים נוספים תוספת של 10 שקלים. מודים המתקבלים עם הסרבר: Admin Mod,Web Mod,Meta Mod,AMXX Mod,Hook Mod,StatsMe Mod,UltimateKillStreakSounds מתלבט? לחץ כאן להמלצה השרת מסופק שעה מקס' מרגע התשלום. אפשרויות תשלום: Paypal בנק הדואר בנק הפועלים פרטים ליצירת קשר: icq - 475943227 MSN - tal@line-serv.com Email: tal@line-serv.co.il פלאפון: 0509318996 Line-Serv - רק תבחר את הקו שלך להצלחה ! בברכה ושבת שלום, טל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
שלום לך
גיימינג סרב מציעה לך שרת הכי הכי איכותי שיש ללא לאגים רייטים גבוהים ובאמת אני אומר לך השרת שוה כל שקל .. מחיר שרת 12 שחקנים לתקופה של חודש הינו 70 ש"ח כאשר יש באפשרותך לבחור מוד מתנה או שרת וונטרילו 25 סלוטים ניתן לשלם דרך פאייפל ללא כל ריבית .. ושים לב שרת הזומבי מוד המפורסם שייך לנו תיכנס תיראה את האיכות ותגיד לי אתה האם השרתים שלנו לא שווים את המחיר ... http://212.150.164.223:20004/ פרטים לייצירת קשר בחתימה .. וזכור האיכות שווה הכל .. גיימינג סרב . |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
MSN - tal@line-serv.com
נדבר שם.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
12 שחקנים - 15$
14 שחקנים - 17$ 16 שחקנים - 20$
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() פתחתי עליהם ביקורת בעבר: http://www.hosts.co.il/forums/showth...039#post615039 *אני לקוח של שרת SAMP והשרת לא נפל אפילו פעם אחת!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|