|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה - האם לדעתכם כדאי להביא PLAYSTATION 2 /3 לארץ ולמכור?
אהלן ערב טוב,
יש באפשרותי להביא לארץ SONY PLAYSTATION 2 /3. האם לדעתכם יש לזה שוק בארץ? כדאי בכלל להביא את זה או שאני יתקע עם זה? המחירים שאני מדבר הם כמובן מחירים זולים לדוג' PLAYSTATION 3 יעלה כ500$ (הגירסא של ה40 ג'יגה) וPLAYSTATION 2 הדק יעלה כ200$. אשמח לקבל תגובות עינייניות האם לדעתכם כדאי והאם יש שוק והאם אתם הייתם קונים את המוצר במידה והייתם לקוחות פוטנציאליים. *אציין כי במידה ואמכור זה יהיה עם קבלה כמובן שאני מוציא תחת העסק המשפ' שלנו וכי המוצר יוצא למכירה באתר מסודר שבשלבי הקמה כרגע (חנות וירטואלית). תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ואיך בדיוק תספק אחריות? אתה בכלל עסק? רוב הסיכויים שתתקע. משמע התשובה היא לא.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
500$ לפלסטיישן 3 ו200$ לפלסטיישן 2 כוללים מיסים, משולחים וכל מה שצריך?
אחרי שתגיב לי על ההודעה הזאת אני אכתוס הודעה יותר מפורטת. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
לא הבנתי.. זה פורום מסחר. (או: לוח קנייה\מכירה\דרושים וכו'..)
מועבר לפורום שהכי מתאים לפי דעתי (דיבורים).
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אם תוכל להביא פליסטיישן 3 במחיר כזה ועם אחריות מסוימת או אפילו בתשלום נוסף (בכל אופן הוא נותן כאן מחיר נמוך) אני חושב זה רעיון לא רע ואפילו הייתי שוקל לקנות.
# 8 |
הוסטסניון
|
אוקי אז ככה... לגבי האחריות היא העולמית אני לא חושב שאני יתחייב לתת אחריות כל שהיא בארץ.
בכל מקרה אל תשכחו שיש פה פלוס אם אני מביא את הPS3 מחו"ל כיוון שהוא לא חסום לאינטרנט. בארץ כל PS3 חסום לאינטרנט ככה שאתה לא יכול לשחק ברשת שזה אחד הפלוסים הגדולים שלו וההנאות בPS3 (מניסיון). ובעיקרון דרך האינטרנט אפשר לרכוש משחקים של PS3 ב20 30 דולר ומורידים אותם ישירות לPS3 ככה שבגלל זה לפי מה שהבנתי חסמו את הגישה לאינטנרט... כך שהחיסכון הוא גדול. קבלות אתן כמובן ואני עומד מאחורי עסק. לגבי המחירים - המחיר לא יהיה כולל שליחה בדואר ישראל, אך הוא יכלול מע"מ לדעתי (ז"א יקבלו קבלה עם הקניה). |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון