|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
מכבי תל-אביב בגמר ה Final Four! (אבל בעצם - Final Two)
![]() ה Final four ("פיינל פור" - ארבעת הגדולות) מתרחש מחר במדריד. אירוע השיא של הכדורסל האירופאי, שאליו משתייכת קבוצת הכדורסל מישראל, Maccabi "Elite" Tel-Aviv ("מכבי עלית תל-אביב"). לאחר עונה בינונית-משהו, ששיאה הייתה ההפסד הצורם לר"ג, והתפטרותו של עודד קטש מאימון הקבוצה. לאחר ההתפטרות, ניגש צביקה שרף לאימון הקבוצה. הקבוצה, שהייתה מזועזעת מההפסד ומהחלפת המאמנים - החלה ברצף ניצחונות. שיא הניצחונות, עפ"י דעתי לפחות, היה ניצחון החוץ על מדריד, שהבטיח למכבי את העלייה להצלבה. שבוע לאחר מכן, היה המשחק מול ז'לגיריס - שהבטיח למכבי את המקום הראשון, ואת ייתרון הביתיות בהצלבה. מכבי עברה את ההצלבה, 2:1 לאחר 2 ניצחונות על ברצלונה, ועלתה לפיינלפור - אירוע השיא של הכדורסל האירופאי! אז, המון בהצלחה למכבי "עלית" תל-אביב, ומי יתן והגביע יחזור לתל-אביב. היום - ב 19:00 זה קורה - מכבי תל-אביב מול סיינה - משחק חצי הגמר הראשון, שידור ישיר בערוץ 10.
# 2 |
חבר וותיק
|
יאללה מכבי!
עוד מעט זה מתחיל, אני כבר לא יכול לחכות |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
בהצלחה לסיינה . לא אכפת לי מהמשחק הזה ואני גם לא יראה אותו אבל תמיד כיף לראות את השחצנים מתל אביב מפסידים .
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
וואי...43:31 לסיינה במחצית..הם קבוצה טובה הסיינה האלו..לא יודע איך זה יגמר..
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
צרות עין זו תכונה ישראלית טיפוסית. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כן בליגה אני גם לא תומך במכבי.
אבל באירופה אני לגמרי איתם כי סך הכל כולנו ישראלים וסיינה סתם איטלקים. ראיתי את המחצית הראשונה הולך לא משהו בכלל אם מכבי לא יתחילו להתעורר הלך אלינו. הרבע הראשון בכלל היה זוועה שאי אפשר לתאר.... |
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
לא בראש שלי לריב על זה עכשיו אבל צרות עין זאת ממש לא הגדרה טובה , היריבות מהכדורגל (שבעזרת השם תיכנס חזק גם בעונה הבאה בכדורסל) זאת הסיבה העיקרית לזה שאני מעדיף את סיינה . בלי קשר לכל השחצנות ולהגדרות כמו "הקבוצה של המדינה" .
אגב כשהפועל ירושלים (בכדורסל) משחקת באירופה אני לגמרי בעדה , אין לי בעיה עם הפועל תל אביב ונתניה (בכדורגל) כשהן באירופה . |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני רואה את המשחק כרגע,
סיינה הובילה בכמעט 20 הפרש עוד ברבע ה-3 , מכבי נכנסו חזק למשחק וחזרו למשחק בגדול וכרגע מובילים בתוצאה 70-68. 6 דקות לסיום, עוד עדכונים בהמשך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לא ייאמן שמכבי הצליחו לחזור למשחק
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
מהפך מדהים, מקווה שזה ישאר כך עוד דקה וחצי
![]() עריכה: כן כן ![]() ![]() Last edited by פרלין|בר מתוקים; 02-05-08 at 19:55.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|