|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] סטיקלייטים לקראת יום העצמאות.
שלום רב וחג פסח שמח,
קיבלתי היום מחירים חלקיים בלבד לסטיקלייטים, מדובר על צמידים בלבד. אני מוכר איזה כמות שרק תרצו החל מ50 ומעלה. המחירון: 50 - 30 ש"ח (לפי 60 אג' ליח') 100 - 50 ש"ח (לפי 50 אג' לאחד) 500 - 225 ש"ח (לפי 45 אג' לאחד) 1000 - 370 ש"ח (לפי 37 אג' לאחד) 5000 - 1500 ש"ח (לפי 30 אג' לאחד) עריכה: המחירים שונו, כל הכמויות לפי 35 אג' ליח', כמויות גדולות כמו 1000 ומעלה 30 אג' ליח'. לרכישה ניתן ליצור קשר טלפוני מספרו: 0505232749. אם אני לא עונה תשלחו SMS ותרשמו שם כמויות וכד' ואחזור אליכם. *המחירים אינם כוללים מע"מ. *המחירים אינם כוללים דמי משלוח. *ניתן ליצור קשר ולקבוע נק' איסוף. *ניתן לשלם בדרכים הבאות: PAYPAL (בתוספת של 5$ עמלת משיכה ובשער דולר של 3.8 ש"ח), הפקדה בנקאית, מזומן בזמן או תשלום במזומן במקום. קבלה תישלח אליכם עם המשלוח של ההזמנה עצמה. חג שמח והמשך יום נעים. מאור. Last edited by MaorD; 21-04-08 at 20:06.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לגבי הפאי פאל - יש עמלת משיכה של 5$.
לגבי שער הדולר - קבל ביטול התבלבלתי בין שער דולר כשממירים לשקלים לבין שער דולר שממירים לדולרים - תודה על תשומת הלב. לגבי הספרי שלג - יש אבל אני צריך לבדוק את העיניין לגבי המחירים מחר בצהריים אפרסם מחירון לספרי שלג. לגבי הSMS שנשלח - קיבלתי ואחזיר לך תשובה לגבי העיניין באימייל. מאור. ביררתי לגבי הספרי שלג ויכול להיות שנביא השנה אבל גם אם כן זה יגיע רק שבוע הבא אז אני יפרסם מחירון לספרי שלג ברגע שאקבל אותו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אין לי ICQ נכון לזמן הזה..
אם תרצה ליצור קשר יש לך מספר אפשרויות: א. אימייל - maord3@gmail.com ב. טלפונית - 0505232749 ג. מסנג'ר maordavidov@hotmail.com ד. ה.פ. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|