|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הישרדות - הגמר, עכשיו בערוץ 10
אז מה אתם אומרים? מי מנצח?
אני רוצה שדן, אבל בטוח שנועם D: דברו, שתפו... |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דן.
|
![]() |
# 3 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אני רוצה שנועם..
הוא תותח אגב סתם מעניין אותי .. מי כאן הצביע ? עריכה: תושבי מדינת ישראל הצביעו והתוצאות: נועם - 68 אחוז דן - 18 אחוז נעמה - 14 אחוז כלומר נועם הרוויח פי 3.7 יותר קולות מדן.. יאייי ההצבעה החלה , ככל הנראה מושיק הצביע וכך גם גיא לנועם כלומר: מושיק - נועם גיא - נועם עידן - נועם \ נעמה יעל - נועם משה - לא ידוע מרינה - לא ידוע שיכלול לפי מה שחבר המושבעים אמר: נועם - 4 דן - 0 נעמה - 4 ועכשיו הקולות הסופיים: נועם - 4 דן - 0 נעמה - 5
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
נועם ינצח ובצדק.
אפילו קיבל ממני עשרה אסמסים ![]()
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
# 7 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
![]() אם ינצח אני הולך על האדום חחח
# 8 | |
Авторитет
|
אחת הסדרות הכי מצחיקות שהיו איי פעם בטלויזיה. עריכה טלוויזית כזאת חובבנית, אני בטוח שיש כאן (בפורום) עורכים גרפיים יותר טובים מהם.
הגמר בעיקרון מושקע והכל, אבל כ"כ הרבה פאשלות, פדיחות ודברים לא לעניין מההפקה. פשוט חבל. לקחו פורמט מצליח והרסו אותו.
![]() |
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אני לא מאמין שבאמצע פירסום התוצאות שמו שוב פירסומות..
אין גבול ?
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|