|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בגרות במחשבים | פתרונות ותשובות
בשאלון השני (ב)
עשיתי בפרק א 2 ו3 שניהם היו קלים סתם ארוכים חופרים כאלו הגדרות עם TYPEDEF ושטויות פרק ב עשיתי אנליזה ואוטומט(חתול עכבר וכלב עשו תהלוכה ![]() מישהו עשה אנליזה? מה יצאו הפתרונות של הפרבולה בסוף +- 2 ?
# 2 |
Winner
|
תגיד ב3 ייצגת את האוסף של משחקים בgamedata כמערך או רשימה?
ומישהו פה עשה דקדוקים?
# 3 | |
Авторитет
|
בעיצוב תוכנה: עשיתי 1 (עם הרקורסיות.. היה קל). יצא בא' 4 ובג' 7.
ותרגיל שלישי עם המשחקים. אביחו: עשיתי דרך מערך בעל 100 מקומות. כל איבר במערך מסוג game. וgame זה בעצם struct. במודלים חישוביים, עשיתי גם את החתול והעכבר.. וגם את ה123123. בחתול והעכבר נראה לי התבלבתי :\
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מישהו עשה תורת המחשב?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני עשיתי תורת המחשב=\
ובשאלה 3 עשיתי רשימה ולא מערך ושאלה 2 מערך של רשימות וגם רשומה שכוללת CURRNET מערך של 100 של MINS ומערך רשימות VALUES הייתה בגרות חופרת רצח אני בדר"כ בכל המתכונות אפילו לא קורא אתה שאלות עושה את הרקורסיה של ה3 שורות קריאה ואיזה 4 תרגיל ועוד איזה מעקב של רקורסיה
# 6 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וכמה מצבים בחתולים אני לא זוכר=\ שניה אני יפתור מחדש את את השאלה אני יעלה לפה
![]() |
# 8 |
Winner
|
באוטומט יצא לי בערך 7 מצבים.
q0 מקבל כלב והולך לq1 חתול ועכבר הולך למלכודת. q1 הולך לq2 עם חתול והולך לq5 עם עכבר ולמלכודת עם כלב. q2 עושה לולאה עצמית עם חתול הולך לq1 עם כלב ולq5 עם עכבר. q5 הוא לא מצב מקבל והולך לq1 עם כלב לq3 עם חתול ועושה לולאה עצמית עם עכבר. לא נראה לי ששכחתי משהו. ובב' השפה היא שאסור שחתול יבוא אחרי עכבר ושעכבר יבוא אחרי חתול. ואני שמח שעוד מישהו עשה רשימה במקום מערך, לא נראה לי שיורידו על זה אם כבר אז אולי קצת. בלי קשר זה יותר הגיוני.
# 9 |
חבר וותיק
|
פאק דיברתי עם חבר שלי עכשיו על התרגיל עם החתול הכלב והעכבר...............
ועשיתי הפוך---אמרו ש"בראש התהלוכה תמיד יהיה כלב" אז הייתי בטוח שזה חייב להסתיים בכלב ובעצם הוא חייב להתחיל בכלב.. מי צודק אני או הוא? |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
מישהו יודע איפה יש פתרון ל 899222?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|