![]() |
# 1 |
חבר על
|
התיעצות לגבי מגמות
שלום לכולם, אני לומד בכיתה ט',
אני יכול להיכנס לכל המגמות בבית ספר, אני 5 יחידות אנגלית ו5 יחידות מתמטיקה. יש לי אופציה של אלקטרוניקה + פיזיקה, שזה 15 יחידות, 10 אלקטרוניקה + 5 פיזיקה. שזה מסלול משלו. או שאני בוחר שתיים מתוך כל אלה: פיזיקה כימיה מחשבים סוציולוגיה אומנות תקשורת אמרתי לעצמי אולי אני אשלב בפיזיקה ועוד משהו כמו מחשבים, אבל אלקטרוניקה נשמע סבבה וזה כאילו הרמה הכי גבוה ואני רוצה ללכת על זה.. מה אתם חושבים מה הכי עוזר בחיים מה כיף וכו'.. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אלקטרוניקה הכי גבוה? לא נראלי חח
לך למגמת מחשבים ותקח איתך 5 יחידות פיזקה וגם יצא לך 15 יחידות ומגמת מחשבים זאת המגמה הכי טובה שבהי"ס יכול להצייע לך!.
# 3 | |
Winner
|
ציטוט:
תקח פיזיקה, ומשהו שאתה הכי אוהב..
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אל תיקח כימיה זה ממש מעצבן
ולמה רק 2? אנחנו בחרנו 3 ואצלינו היו מלא מיקצועות לבחור הייתי אומר לך על פיזיקה ומחשבים זה 2 המיקצועות הכי קלים+עוזרים
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מחשבים זה די קל..אם כי אם לא באת מרקע של מחשבים (תיכנות וכו') אולי יקח לך זמן להכנס לקטע של זה.. אני אם הייתי צריך שוב לבחור (אני פיסיקה מחשבים) לא בטוח שהייתי הולך שוב על פיסיקה ומחשבים הייתי לומד לבד ומסיים בי' כבר הכל...פיסיקה הפך להיות המקצוע שאני הכי לא רוצה אותו בכל יום נתון, ומחשבים הפך להיות (בימים שהיינו צריכים להקשיב ולא לעבוד על מחשב) לשעות הכי מייאשות שיש ביום נתון. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואני משווה לא לפי רק מה שלי קל וקשה אלא לפי גם ציונים של הכיתה במחשבים יש אותי ועוד מתכנת PHP בעל ניסיון וחוץ מ2 אנשים עם 70 שאני לא יודע בכלל מה הם עושים שם למה הם מפגרים כולם מעל 85 במגנים מתכונות הכל עכשיו פיזיקה צריך להבין ולזרום עם זה מה שכן ירדתי מהמזורז לרגיל אז זה קבוצה מעורבת אז יש לאנשים שם נכשלים למה הבית ספר שלי החליט שאנשים מ3 יח' מטמטיקה יכולים לעשות 5 יח' פיזיקה כימיה אני אישית לא אוהב ורב האנשים גם לא אוהבים צריך הרבה לזכור והרבה להבין ויותר מידי "יוצאי מהכלל" ואלקטרוניקה אתה תלמד חלק מי זה בפיזיקה בהשלמה ל5 יח' את הדעה שלי שמעתה פיזיקה ומחשבים דרך אגב קצת מוזר לי שאתם בוחרים רק 2 מיקצועות יש לי בערך ~40+ יח' סה"כ
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
פיזיקה ומחשבים הכי טוב
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי קהילה
|
פיזיקה ומחשבים הכי טוב, 15 יחידות
ממליץ עם קצת השקעה תצליח |
![]() |
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
חמודי, אני מסיים פיסיקה בעוד שבועיים (עד כמה שאני זוכר תאריכי בגרויות) אז אל תנסה ללמד אותי על הומר הנלמד שם...האלקטרוניקה שם זה כלום אין ממש מה לדבר על זה...
ועדיין, לדעתי פיסיקה זה לא מתאים לכל אחד..ובטח שאי אפשר להגיד שזה קל...לזרום? לא לזרום? זה לא קשור...כל אחד ואיך שהגישה שלו לזה... ואצלנו הבי"ס מוסיף לך 3 יח"ל ביולוגיה..אבל מותר לך לפרוש מזה (כמו שאני עשיתי)... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
פיזיקיה ומחשבים, לדעתי שילוב הכי טוב.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|