|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
זקוק להקמת אתר - מעצב \ מתכנת
היי אנשים..
אני צריך להקים לחבר אתר... מה שאני זקוק לו או חברה שמספקת הקמת אתרים - תיכנות + עיצוב או בנפרד מעצב + מתכנת. התקציב הכולל לאתר עומד על 1,000 ש"ח נכון לעכשיו לעיצוב + תיכנות. אפיון קצר של האתר: אתר בית לחברה אשר מייצרת חלקים למכונות.. החברה כרגע בשלבי הקמה אז צריך שהאתר יהיה דינמי כלומר שנוכל להוסיף קטגוריות למוצרים. צריכה להיות אפשרות למערכת קניות באתר (סל קניות כולל רכישה און ליין מאובטחת בSSL ) מבחינת העיצוב צריך להיות מקצועי, פשוט וידידותי למשתמש, רצוי גם איזה פלאש קטן בבאר.. מי שמעוניין להציע את עצמו \ את החברה שלו חייב לדעת: גיל מינימום 17, מספק קבלות ומתחייב לאחריות על האתר לפחות לחצי שנה ניתן להשאיר פרטים במודעה הזו \ הודעה פרטית \ מסנג'ר: asaf_fridman@hotmail.co.il אך כמובן אני אקח הכי ברצינות את אלה שיצרו קשר טלפוני במספר : 0507640009
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
אוקי, אני מקווה שאני לא עובר על החוקים אבל אני רואה לנכון להסביר לו את זה.
בשביל לעבוד עם חברות האשראי יש תשלום מסוים ולדוגמא במידה ואתה רוצה לעבוד עם NETPAY (לא נציג שלהם או משהו), יש תשלום על פתיחת חשבון ולקיחת אחוז מהעיסקאות שנסגרות דרכם. SSL יעלה לך תוספת נחמדה של כמה מאות דולרים לשנה ולכן יש לשקול אפשרות של דף חיצוני בעזרת הספקית שלך, דבר שיוזיל את ההוצאות. אני מאמין שאם התקציב שלך הוא 1000 ש"ח אז אין לך כסף לזרוק על שטויות כאלה, בנוסף המערכת שאתה רוצה פה (לדעתי לפחות) שווה יותר, במידה ואתה מעוניין לשמוע עוד פרטים ועצות ולקבל הצעה ריאלית יותר לפי דעתי אתה מוזמן ליצור איתי קשר. שיהיה לך לילה טוב, עידו |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הוא לא דיבר על סליקת כרטיסי אשראי אונליין, שאין בה טעם אם אין עשרות טובות של עסקאות ביום, או אולי אפילו מאות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
|
אז ככה, התקציב הוא להקמת האתר בלבד..
את הSSL + ההסכם עם NetPay כבר יש לי... אני מדבר על עיצוב האתר ומערכת לאתר זה הכל
![]() |
# 8 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
|
ציטוט:
אתר 5 עמודים ללא מערכת סל קניות ? קראת בכלל את הדרישות שלי ?
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך :)
|
ציטוט:
מערכת סל קניות זה עוד כמה אלפים - אז אולי ההצעה שלך לא מתאימה לחברות בניית אתרים ?
![]() |
# 10 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
|
ציטוט:
רק צריך להלביש אותה על העיצוב ולעשות כמה התאמות לפי בקשת הלקוח.. לכן אני מאמין ש1,000 ש"ח זה סכום הולם ביותר לביצוע התאמה פשוטה כזו.. כמובן שבמידת הצורך אפשר גם לשלם 1,500 ש"ח.. אבל לא להציע מחירים מטורפים של 999 ש"ח לאתר פשוט שכל ילד שלמד HTML בכיתה ו' יכול לבנות
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|