![]() |
# 1 |
חסום
|
טומי הילפיגר יש בדיוטי פריי ?
אוקיי ככה
לאבא שלי היתה יום הולדת 50 לא מזמן והמתנה שלו מסבא וסבתא שלי מצד אמא היה טיסה לברלין עכשיו חשבתי מה ההורים שלי יביאו לי אמא שלי אמרה אוליי חולצה או שניים של לקוסט אבל אני לא מת עליו אז אני מעדיף של טומי הילפיגר קיצר יש חולצות של טומי הילפיגר בדיוטי פריי אני פשוט לא זוכר כי שטסתי לפני 7 חודשים קניתי לקוסט.. קיצר ההורים יוצאים ב 10 וחצי ככה שאני חייב שתעזרו לי :[ נ.ב. מקסימום יביאו לי חולצה של לקוסט או רמקולים לאייפון זה גם נחמד חחח |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
וזה קשור לפורום קידום ושיווק אתרים כי?
-מועבר לדיבורים- |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
כן בטעות !!
סוריי ! :/ |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
Lacoste = יותר סטייל מטומי הילפיגר. בכל מקרה אם יש Lacoste, אני לא רואה סיבה שלא יהיה גם את מה שאתה מחפש.
אני יודע שאתה עכשיו נעול על משהו, אבל תן לי להמליץ על מגוון של מותגים אחרים מעניינים לא פחות! אני לובש Hugo Boss , D&G , Versace , Armani , Burberry וסוגם. ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
כן אבל אני אוהב יותר את הסטייל של לקוסט וטומי הילפיגר חולצות פתוחות כאלה (אתה יודע נו יש כאלה שקוראים לזה פולו)
סטייל צעיר אבל הבעיה שאם אני הולך עם לקוסט כולם בטוחים זה זיוף חחח אז אני מעדיך טומי מה גם שיש לי לא מעט בגדים של שניהם אבל לא יודע בא לי טומי ! :] אגב אני גר לא רחוק ממך אם אתה יודע איפה זה יישובי גדרות עשרת וכל זה חחחח שם אני גר 15 דקות מאשדוד |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() מצחיק איך אחרי שסיפרתי אילו חולצות וכללית בגדים אני לובש, פתאום שמת לב שאני גר קרוב. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|