![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעיה בטופס התחברות
שלום יש לי טופס התחברות(אני מריץ אותו בלינוקס) עם שם וסיסמא
בטופס יש את הפונקציה של form action="go.php" method="POST" עכשיו בקובץ go.php רשום את זה : PHP קוד:
מחקתי את השורה PHP קוד:
איך מסדרים את זה? תודה. Last edited by InetKey.Net; 27-06-08 at 13:59.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
תציג את הטופס התחברות במקום אחד בלבד.
למשל עמוד התחברות עם הטופס login.php ועומד עיבוד נתונים go.php. אם יש שגיאה בהתחברות תציג למשתמש אותה ב-go.php או תפנה אותו בחזרה לעמוד login.php עם מספר שגיאה עצמאי שתיתן לשגיאה כדי לדעת איזו שגיאה להציג למשתמש בטופס התחברות, למשל: login.php?err=1 |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מה עשית שם? O_O
קוד:
<FORM name="login" action="<?php echo "$http"; ?>" method="POST" id="login"> <INPUT type="hidden" name="username" value="<?php echo "$username"; ?>"> <INPUT type="hidden" name="password" value="<?php echo "$password"; ?>"> <input type="submit" name="submit" value="שלח" /> </FORM>
# 5 |
חבר על
|
כפיר ... עשיתי מה שאמרת וזה לא עובד.. זה מראה מסך לבן ושגיאה בעמוד.
Dvirs לא הבנתי אתה יכול להסביר לי קצת יותר להביא דוגמא או משהו? תודה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תנסה להסביר מה אתה מנסה לעשות..
שליחה אוטו'? מה אתה רוצה לעשות בעמוד הaction?
# 7 |
חבר על
|
האתר הזה פועל דרך APACHE של שרת , זה לא אתר רגיל כמו שאתה מעלה לFTP , זה עובד דרך ROOT
תראה יש לי טופס התחברות עם שם וסיסמא בעמוד ACTION זה בודק עם כתבתי את השם והסיסמא נכון , ועם כן אז זה מעביר לעמוד אחר של ניהול המשתמש ועם לא זה כותב שגיאה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אז למה אתה מסתבך עם JS.
תעשה input מסוג submit.. ולא הבנתי איך אתה עושה בדיקה לאימות המשתמש.. אין if?
# 9 |
חבר על
|
אין כי אני עושה בשפת bash של לינוקס...PHP מקושר עם BASH..
בגלל זה כל הבעיות נוצרות צריך לסדר את זה שמה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|