![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עזרה בהתקדמות|תיכנות PHP+SQL
מה שאני יודע בנתיים זה לעבוד עם
סישן ,עוגיות,כמובן שאר הדברים בPHP כמו מערכים ובSQL אני יודע להכניס למסד $query = "INSERT INTO topic להוציא מהמסד $query = mysql_query("SELECT * FROM reg where `user`='$user'"); $name = mysql_fetch_array($query); ומחיקה והוצאה בלולאה כמובן שזה כלום ידע כי בפונקציות של ההוצאה מחיקהו וכו' אני פשוט מעתיק אותם ומשנה מה שצריך מה לעשות כדי להתקדם יותר? ולאן יש יותר להתקדם? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
לדעתי האישית כדאי לך לפתח נסיון בכך שתנסה לבנות מערכת ניהול תוכן או מערכת מסחר אלקטרוני, אם זה מסובך מדי בשבילך בשלב זה נסה משהו יותר קטן, כמו מערכת הרשמה + התחברות + ניהול משתמשים + ניוזלטר.
אתה תמצא בכך המון אתגרים חדשים. תתבסס על הידע הקיים שלך בשביל זה ואני בטוח שאתה תתחבט בעוד המון שאלות בהמשך. אם אתה מחפש משהו ללמוד, לך על CSS או JS, זה מאוד חשוב ומתחבר עם PHP. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מערכת ניהול תוכן בניתי פעם
אבל שוב זה היה מורכב רק מהפנקציות של שליפה בלולאה שלילה מחיקה עידכון והכנסה זה היה די קליל אז לא היה משהו שלמדתי פשוט צריך לדעת להשתמש בכל פונקציה בזמן זהו |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה יכול להמשיך לשכלל את המערכת ניהול תוכן או לבנות מערכת אחרת.. כמו מערכת הכרויות וכו' ... אם עשית כבר משהו קטן תנסה לבנות משהו יותר גדול... תעשה לעצמך סדר איך תבנה את המערכת.... אם יש באגים במערכת תסדר אותה.. תוסיף אפשרויות ניהול כמו הוסף מנהל... נהל הרשאות וכו'.. תנסה לדאוג שהמערכת תיהיה מאובטחת (שלא יהיה אפשר להכניס סקריפטים והזרקות למיניהם לדוגמא) בהצלחה =] .... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אז כנראה שחסר לי 2 דברים
הסדר של המערכת לחלק את זה למודלים,מחלקות וכו' ואבטחה ב2 הנושאים אני לא מבין כלום ממש אשמח לעזרה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
באיסיקיו 367545919 או מסנג'ר (ינתן בפרטי אם תירצה לדבר איתי במסנג'ר ולא באיסיקיו) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|