|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() רציתי להקים רשת לאתרי סנוקר, אבל מסתבר שחוזה העבודה שלי, כעובד בתחום, לא מאפשר לי לעשות את זה. לכן אני מאפשר למישהו מכם לקנות את כולם ביחד, במחיר של 1000 ש"ח (התחלתי). במקרה של הצעות מרובות אבצע תמחור קצר בין המציעים.
בבקשה, בלי ביקורות, ובלי "מה, זה info, מה אתה רוצה מהחיים שלנו". מי שרציני על העניין, שישלח הודעה פרטית או שיגיב כאן. אם אתם מעוניינים רק באחד מהדומיינים אתם מוזמנים להציע, במידה והמחיר ייראה לי מתאים, אשקול את הנושא. הדומיינים הם: 147snooker.info billiardsempire.info billiardvideos.info freebilliards.info freesnooker.info snookerblog.info snookerempire.info snookerguy.info snookersite.info snookerstore.info snookertoday.info thebilliards.info פרסמתי אותם למכירה גם בSEDO כשהמחיר המבוקש שם הוא 1400-3500 ש"ח. אם לא אמכור דרך כאן אשאיר אותם למכירה שם. Last edited by StewieG; 07-07-08 at 21:48.. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נחמדים מאוד
חבל שהם ארוכים קצת הצעה שלי תנסה למכור אותם גם בנפרד למה לא נראה לי שיקנו את כולם ב1000 שקל שכל INFO עולה דולר לפי שער הדולר 3.2460 ככה שעלו לך כולם 38.952 ככה שאתה מרווויח כמעט 400% על המכירה הזאת:O תהיה ראלי ותנסה למכור בנפרד כל אחד באיזה 30 50 שקל קצת יותר נורמלי כי אישית אני יגיד לך יש דומינים שעומדים שנים SEDO רשום נגיד 300$ על דומין אחד אבל אף אחד לא מסתכל עליו ואפילו זה שמוכר אותו שכח שהוא שם אני מציע מכיר התחלתי על snookerguy.info 20ש"ח Last edited by yakirdv; 07-07-08 at 22:16.. |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שכן - הוא ביקש ללא ביקורות. |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
*** דומינים
![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 7 | |
Авторитет
|
סליחה על הבורות, אבל מה מיוחד בהם שזה עולה 1,000 שקל?
![]() יש פה רשימה של 12 דומיינים INFO שיש בה את המילה snooker, biliiard ועוד מחרוזת תווים לא מובנת. ההצעה שלך לא מתאימה ולא הולמת. סורי.
![]() |
# 8 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
קיבלת אזהרה , להבא קרא חוקים, תוסיף תוקף + ספקית שממנה נרכשו הדומיינים.
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה, לא בקטע של היעלבות, אני לא חושב שאני אמצא את עצמי בפורום עם ניהול שנותן יחס שכזה. וזה למרות שאני משתתף בהוסטס עוד לפני הנפילה של 2005. |
|
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
הודעה אחת שלך נמחקה, אז רשמת עוד אחת? האשכול ננעל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|