|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין ליקנות שרת מי שחק של CZ
שלום לכולם אני מעוניין ליקנות שרת מישחק CZ ל 12 שחקנים
אני מעוניין לקבל הצעות לגם לחביחות לקלאנים דירשות שלי חברה בעלת ותק של חצי שנה בשוק חברה שתספק תמיכה תכנית טובה יש אפשרות גם להציע לי הצעות באיסיקיו 301362454 או במסנג'ר hosting_144@nana.co.il בתודה בן , ושהיה לכם ערב נעים Last edited by hosting_144; 16-11-05 at 19:49.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Guest / אורח
|
רק אם אתה מתכוון לסיזי מקורי יוכלו למכור לך פה.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
שלום לך , חברת Extreme-Serv.co.il , בעלת ותק של שנה וחצי בשוק האיחסון הישראלי תשמח להציע לך את חבילת שרת המשחק הבא : קודם כל , להסר כל ספק , מדובר בשרת CS:CZ חוקי בלבד 12 שחקנים כולל גישת FTP+SSH כולל 5 באונסרים למירק במחיר של 79 ש"ח לחודש בלבד ! חברת אקסטרים-סרב בעלת משרד ומספקת תמיכה בימי א-ה בין השעות 11 בבוקר ל 2 בצהריים ובין 4 אחה"צ ל 8 בערב . בימי שישי וערבי חג : בין השעות 11 בבוקר ל 3 בצהריים . מספר הטלפון של המשרד להזמנות ותמיכה : 09-8352140 תודה ולילה טוב , אקסטרים-סרב . |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
Msn : Aviran-b@bezeqint.net
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
היי,
נשמח אם תבחר בנו. נשמח להציע לך שרת CZ, הכולל FTP ופאנל ניהול נוח שדרכו תוכל לערוך את ההגדרות השונות של המשחק, להתחיל ולהפסיק אותו, לעשות עדכוני STEAM, ועוד. אנו מריצים כ 80 שרתי משחק מסוגים שונים וקיימים בשוק שרתי המשחק מעל שנה. המחיר הוא 78 ש"ח לחודש עבור החודש הראשון, ואז 71 ש"ח לכל חודש נוסף. (פרטים נוספים ב www.clan.co.il ) אם תהיה מעוניין במבצעים ל 3 חודשים ופרטים נוספים - www.clan.co.il |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
מקבלים כרטיסי אשראי, העברה בנקאית. לפרטים icq: 8730352 איל il |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |