|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה| לגבי הצפת שרתי איימיל
לדוגמא אני מקים אתר אשר שולח עידכונים כל יום למשתמשים שלו(בהסכמה) לאיימיל
יכול להיות שישלחו2-3 איימילים לאותו אימיל ולתפוצה רחבה של אנשים(מעל 200) האם יכול להיות ששרתי דואר שונים יזהו אותי כספאם? אם כן מה ניתן לעשות כדי שמצב זה לא יקרה? הדרך שבה אני שולח איימיל היא הפונקציה ב PHP של שליחת אימילים תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
לרוב שרתי אימייל יזהוא אותך כספאם, אני לא יודע למה אבל אני דיי בטוח שכן.
גם אני עשיתי פעם אחת משוב באתר ואנשים שלוח (זה שלח לי לאימייל עם אותה פונקציה) ואני קיבלתי את זה בתיבת ספאם. מה לעשות בקשר לזה? אני לא יודע :\ |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
זה לא תמיד
שלחתי כמה איימילים באותו היום דרך האתר ל GMAIL שלי והוא לא זיהה אותי כספאם השאלה מה לעשות כדי שבטוח ששום שרת לא יזהה אותי כספאם |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אולי אפשר להשתמש באיזה API ל gmail ולשלוח את כל המילים מהם? =\
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
API ל GMAIL ,מה זה?
וכמובן שאני רוצה לשלוח איימילים ושלא יזהו אותי כספאם אצל שרתי אימיל שונים כמו GMAIL,WALLA,yahoo וכו' |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
למה<.? סתם ככה ששולחים מייל למישהו דרך PHP זה מזהה כספאם?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תראה, זה המון תלוי באמינות שלך.
אם שלחת פעם אימיל ליותר מ100 אנשים ביחד, ועכשיו אתה מנסה לשלוח דרך הפונקציה mail() בPHP סביר מאוד שיזהו אותך כספאם. מה שאתה צריך לעשות, זה קודם כל לשלוח את האימילם אחד אחד, בעזרת לולאה, ככה שיישלח אימיל נפרד לכל כתובת מייל. זאת הדרך הכי טובה, והאימיל הולך ישר לתיבה הרגילה, מנסיון (: |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
יצא לי לפני חצי שנה בערך כשעבדתי בחברה שמחזיקה חנויות ורטואליות לשלוח ללקוחות שלהם ולעוד רשימה של אנשים (6-7 מיליון כתובות מכל הספקיות בארה'ב וכמובן GMAIL HOTMAIL וכו')
מה שעשיתי בשביל למנוע את זה היה לשלוח בחבילות קטנות, כל פעם 50-100 מיילים - גם המספר שיהיה אקראי לשלוח עם כל הHEADERS שדרושים ולא להתקמצן וכמובן כל פעם לערבב קצת פרטים ומידע והמייל שממנו זה נשלח שיהיה אמיתי וקיים ולא כתובת רנדומלית או משהו כזה אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות שבת שלום ניצן
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הר בפונקציה של PHP ששמה MAIL אפשר לשלוח כל פעם איימיל 1 כששולחים כמה איימילים עושים את זה בלולאה?איך אפשר לשלוח 50 אימילים ביחד ואיזה HEADER דרושים כבר לאיימיל? אני שולח רק את ה HEADER הבאים זה בסדר? PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|