|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים | מתכנתים ומעצבי פורום. פרטים בפנים...
שלום שמי דורון אני בן 19 ,חייל.
אני מעוניין להקים פורום חדש ולשם כך דרוש לי מתכנת ומעצב לפורום ,הפורום הוא פורום כללי. הפורום יהיה על דומיין ישראלי. YouTalk.co.il - (הדומיין אתם חייבים להודות די טוב). כרגע לדומיין בלי שום דבר עליו יש 150 כניסות יומיות פחות או יותר. אני מחפש מתכנת ומעצב בעל חזון וזמן שמעוניין להרים פורום מדהים על הדומיין הזה ולהפוך אותו לאחד הגדולים. אני יודע שעבודת עיצוב ותכנות עולים כסף , ולצערי אינני יכול לשלם. ולכן אני מציע דברים אחרים במקום: 1.אחסון על גבי שרת ווינדוז 2.פרסום באתר נוסף שלי www.fifaclub.co.il - מועדון פיפא (האתר יפתח בעוד כשבוע) 3.פרסום בפורום אתה חושב שאתה מתאים? אתה מעוניין לעזור לי? זאת ההזדמנות שלך. פרטים ליצירת קשר: אי סי קיו: 259049552 מסנגר/אי מייל: comeback.t@gmail.com תודה ושבת שלום לכולם
# 3 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מתכנת נמצא,מחפש מעצב...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|