|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אממ זה הסיפור :
בעבר היה לי אתר פרוקסי , בזכות קישורי הקידום שלי (לא בגוגל , ברשת עצמה , פורומים , בלוגים , אינדקסים וכדומה) הצלחתי להביא את האתר תוך פחות מחודש לכ1500 כניסות יחודיות ביום מה שהוביל לממוצע של 30 קליקים ביום על האדסנס. בכל מקרה, לאחר חודשיים של פעילות היה לי בעיה להמשיך להחזיק את האכסון (ממש מפלצת זוללת תעבורה האתר הזה , והרי גוגל משלמים רק אחרי חודשיים+- ) בסופו של דבר האתר נפל מהסיבות הנ"ל... אני מעוניין לשחזר את ההצלחה ואחרי שלמדתי מהטעויות שלי בתחום הקידום ולמדתי מה הסידור והעיצוב המתאימים לאתר כזה אני מחפש בנאדם שיהיה מוכן לממן את האכסון ולהכנס שותף איתי ברווחים מהפרסומות ובכלל על האתר עצמו (ממקמים סקריפט שמציג 50% מהפעמים את הפרסומות שלי ו50% את שלו) אני יהיה אחרי על הקידום , קניית הדומין , העיצוב , התכנות ועל כל השאר בעצם. דרישות : בעל אכסון יציב , מינימום של 300 GB תעבורה (שלא יהיה מצב שהאכסון יושהה ) +מומלץ שתהיה אפשרות להגדיל את האכסון בהמשך כי אם ילך יפה נעבור את ה2000 כניסות יחודיות ביום בלי מאמץ. מנהלים, קראתי את החוקים (שוב) וזה לא נוגד שום חוק ככה שאם פיספתי משהו אשמח אם תנעלו ותגידו לי על מה עברתי. מה שאני מדבר עליו הוא לא חסות הוא סוג של שותפות באתר. ![]() אשמח לקבל פניות בפרטי ובאשכול , אורי. ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|