|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
שאלה לגבי רעיון שעלה לי..
שלום רב - לכל מי שצופה באשכול הזה .
אז נתחיל.. חשבתי על רעיון כזה. לעשות מין "עסק" פרסום באינרטנט לדוגמא : אני פונה לפורום בשם X ויש לו ביום 5000 כניסות יחודיות. אני משלם לו לדוגמא בחודש על באנר 100 ש"ח. ומקבל מהמפרסם לדוגמא 300 ש"ח. כל אתרי הפרסום אני מחפש אותם והם מין שותפים שלי,ואני עושה מין נגיד 10 אתרי ילדים , 10 אתרי פורום , 10 אתרי מתכונים , 10 אתרי ספורט. לדוגמא: בעל עסק באינרטנט מחפש לפרסם : חנות מחשבים שלו באינטרנט. הוא פונה אליי ואומר לי שהוא רוצה לפרסם באתרים הבאים לדוגמא: ב-2 אתרי פורומים,1 אתר ספורט. (כמובן שהאתרים שהוא יפרסם אצלם דרכי, הוא לא יוכל לבחור ספציפית אלה אני מתאם אם בעל האתר שאלו מפרסמים ורק אז הקונה יודע,כאילו מביאים לי רק נושאי אתרים שרוצים לפרסם בהם) אני נותן לו מחיר ... ויוצר קשר אם השותפים שלי שהם בעצם המנהלים של האתרים משלם להם והם מפרסמים באתר שלהם את העסק של הלקוח. ואני נהנה מהרווחים.. איך נשמע , טוב? שווה? מי שלא הבין שיבקש עוד הסבר אוכל לעמיק טיפה יותר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה מה שגוגל עושים. (ויש גם ישראלי, וואלה נטוורק למשל)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
הרעיון שלו היה טיפה שונה,
בגוגל בעלי האתרים מרוויחים מהקליקים כאן הוא פשוט קונה שטחי פרסום ומוכר אותם ביותר יקר - נדל"ן ![]() אני רק לא בטוח למה שמישהו לא יפנה ישירות לאתרים עצמם?
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
הרעיון של גוגל יותר טוב, ככה אתה מרגיש שאתה נדפק פחות.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
לרוב אין לאנשים בו נקרא לזה ככה "קשרים" אם בעלי אתרים גדולים. ומה גם הם מעדיפים לעבוד אם מישהו שהוא לא בעל האתר אלה אם איש פרסום שמבין בעניין. אני לא איש פרסום גדול ,אבל פרסום לאנשים שצריכים אוכל לתת. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
תאמין לי יש לא קצת דרכים להגיע להסכם עם בעלי אתרים . אחד מהם זה שיהיה אצלם כל חודש מפרסם - זאת אומרת לבעל האתר כל חודש יש רווחים. זו לא הבעיה בעניין לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
זה רעיון טוב יש כבר כמה אתרים שעושים את זה
# 9 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לא ממש ממש בדיוק אבל כמעט כל אתר שעובד על תיווך פרסומת נקרא לזה ככה הוא נהנה מהעמלות של זה.. פירסום נטו עושהאת זה בערך אם הבנתי את הרעיון שלך
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|