|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
[VB] חסימת HTTP בלי לנתק את הרשת.
יש לאח שלי מחשב בחדר (הוא צעיר). ההורים רוצים פיקוח על השעות שבהן הוא גולש.
אני עובד על תוכנה, שמחברת באמצעות WINSOCK בין המחשב שלו למחשב של ההורים והמטרה היא שכאשר ההורים ישלחו את הפקודה המסויימת, העברת נתונים בHTTP למחשב שלו לא תתאפשר. זאת אומרת כאשר הוא יכנס לאינטרנט ויקליד כתובת של דף הוא יקבל 404. וזאת בלי לחסום את הlocal area network אצלו. יש לנו ראוטר והוא עובד עם פיירפוקס ולכן חשוב שהפקודה תחסום HTTP בלבד. יש למישהו הצעות? (VB6) |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תשים לו איזה פרוקסי לא קיים והוא לא יצליח להתחבר דרך הדפדפן.
לא יותר פשוט ובריא להסביר לו שלא יגלוש בשעות האלה? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תבנה תוכנה שלא מאפשרת לו להכנס לIE
מה הבעיה ?! |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש שיטה טובה מאוד להסביר לילדים קטנים לפחות עד גיל 9-10 לשבת איתם ולהגיד : " אתה יודע שאתה יכול להיות עם משקפיים?" - " אתה יכול להיות חולה מהמחשב ויצא לך פצע" וכל מינה חרטות כדי להפחיד .. גם אח שלי שהיה בן 7-8 היה מכורררררררררררררררררררררררר הפדחתי אותו קצת חח ועכשיו הוא מקשיב לי ולהורים. אומרים לו תחכה את המחשב הוא מכבה. פעם זה היה בלגן אחד גדול.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אולי לעשות שיחפש את הפרוסס של IE ו FIREFOX כל כמה שניות ואם זה קיים לעשות לו KILL? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אם תעשה את זה על כל דפדפן אז כן. תוסיף פרוססים של דפדפנים אחרים גם כן (נטסקייפ, אופרה, AVANT, מקסטון וכו')
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
חחח לא יותר פשוט לשים לו ויסטה ויש שם בקרת הורים :P ?
אממ אתה יכול באמת לנסות מה שהצעת עם הKILL. או שתחפש איזה פלאגין קיים ויש תוכנות דווקא טובות ברשת. |
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Авторитет
|
יש תוכנות שונות של Remote וששולטות במחשב מרחוק (אמרת שיש לכם ראוטר לא?) במיוחד למקרים אלו. חפש ברשת.
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
קיימות תוכנות שליטה, תוכל לגגל... אבל לא יותר פשוט לנתק אותו מהראוטר בשעות הרצויות?
חשבתי על משהו... לבנות תוכנית קטנה של CMD שפשוט תעשה ipconfig/release בשעה מסויימת עם המשימות המתוזמנות של XP. ופשוט בשעה שרוצים לפתוח, תוכנה שתעשה ipconfig/renew. אבל אני לא יודע כמה זה יעיל, כי כשתקפוץ לו הבועה של קישורית מוגבלת או חסרה הוא יוכל פשוט ללחוץ "תיקון"... אם החבר'ה פה יעזרו אולי אפשר לעלות על משהו.. Last edited by Osh; 07-08-08 at 22:24.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|