|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר| מכשיר SAMSUNG I600 BLACKJACK
מכשיר כמו חדש!
WINDOWS MOBLIE 5 WIFI ,בולוטוס וכ'ו וכ'ו.. בקיצור מחשב כף יד.. דור 3.5 הנה קצת יותר פרטים עליו : http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=579966 אני מוכר את המכשיר , סוללה, מטען,כרטיס זיכרון ,SIM (לרשת סלקום - מתאים רק לביק טוק,אפשרי לפתוח לעוד רשתות אך אם אתם צריכים תפתחו לרשת שאתם צריכים) כבל USB ב-1300 ש"ח המכשיר במצב טוב (יכול להגיע קצת למחיר יותר נמוך ב-100-200 שקל לא יותר) מי שמעוניין שישאיר פרטי יצירת קשר פה באשכול / בה.פ קופסא אין לי זרקתי אותה ,אבל זה לא כזה משמעותי. המכשיר עצמו אורנג (כאילו יש עליו לוגואים שלהם וגם פתיח, אבל אני קניתי דרך מישהו והוא פתח לי אותו לרשת שאני הייתי צריך.אין לי עליו אחריות אך הוא עבד לי מצוין. Last edited by SpiKerG; 16-08-08 at 13:27.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
אתה אומר שהמכשיר הוא של אורנג' ושקנית אותו ממישהו, לא התכוונתי שאתה גנבת אותו אבל אולי הבחור שמכר לך גנב אותו?
ולא צריך להקטין ראש, אפשר לגנוב מכשיר גם בלי לפרוץ לחנות...
# 6 |
חבר על
|
חח אסור לי למכור פלאפון שאני לא רוצה, גם רשות לבקש מאנשים?
![]() ![]() עריכה: וזה שחושב יותר מיידי שהוא כזה חכם זה אדם פרטי שיש לו חנות פלאפונים די גדולה בעיר שלי - והוא מין "חבר" שלי אז תפסיק אתה ואחרים לעשות ממני גנב או אחד שמוכר דברים גנובים .. עשיתם איזה תוכנית חקר אני רואה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|