|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() פורום ווארז בחו"ל
הצליח להכין דיסק של מערכת הפעלה Windows Xp 64bit ב10 מגה ולאחר חילוץ 3.7 ג'יגה ![]() ![]() ![]() Description: The DVD contains 6 x64 versions of windows, which can be installed by either booting to the DVD or starting the installations from within another x64 installation of Windows. It also will create standalone ISO’s of any included version of Windows. File size: Compressed=10 MB Un-compressed=3.7 GB מדהים!!! נבדק ע"י ועובד 100% |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
איך :|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
הקובץ תקין?
זה לא בעיה להכין קובץ ששוקל 4 ג'יגה עם אפשרות קיבוץ ל2KB הכנתי גם קובץ ששוקל ג'יגה וקיבצתי אותו לקובץ של 700KB: http://rapidshare.com/files/139873489/dump.rar
בברכה, רום. מתכנת אפליקציות אינטרנט. אימייל: Rom.As10@gmail.com מסנג'ר: Rom_as10@hotmail.com Last edited by Rom; 25-08-08 at 02:49.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יש לי XP ששוקל מגה ומשהו מכווץ
# 5 |
הוסטסניון
|
כן שמעתי על תוכנה שעושה דבר כזה, הבנתי שהחילוץ לוקח המון זמן.
# 6 |
חבר על
|
הורדתי פעם גרסאות ריפ שמ300מ"ב הם נפתחות לג'יגה וחצי משו כזה ועבד.
פעם ראיתי גם בפורום ווארז ויסטב ב2 מ"ב נשמע לי חארטה ולא הורדתי, מעניין. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
הכי מוכר בזה ואחד הראשונים היה ה RIP של GTA San Andreas שהפכו 4.12 ג'יגה לקובץ קטן. החילוץ אבל לוקח מעל לשעתיים וחצי. בסופו מתקבלת תיקייה עם 5 ג'יגה.
עדיף כבר להוריד אחד מלא. כי המכווץ לוקח שנה לחלץ. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אתה רוצה להוריד 5 ג'יגה יקח לך הרבה זמן,תלוי במהירות האינטרנט,מהירות השרת,ואם פתאום המחשב לא יכבה/האינטרנט יתנתק עדיף להוריד קובץ קטן למחשב ולפתוח אותו בלילה אפילו אם יקח שעתיים בכל מקרה זה שיטה די ישנה ומוכרת |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אז איך עושים את זה? (כולם פה אמרו שהם יודעים וגם אני רוצה לדעת |קורץ|)
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אם כבר מספרים, למה שלא תגידו איך ?
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|