![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[עזרה]גלישה דרך המחשב הנייד
שלום
יש לי מחשב נייד ורציתי לגלוש דרכו אז קניתי איזה דבר כזה שמתחבר ל USB קוראים לדבר הזה TP-LINK 54Mbps|TL-WN321G זה מה שרשום על הדבר הזה קיצור התקנתי מה שהיה צריך וחיברתי ל USB לפני כמה ימים הצלחתי עוד לגלוש דרך המחשב הנייד שזה היה מחובר למרות שתמיד ברמת חיבור זה הראה לי WEEK אבל הצלחתי לגלוש -לאט אבל הצלחתי ביומיים האחרונים אני לא מצליח לגלוש בכלל נסיתי להוציא את הTP-LINK מהחלון כדי שיקלוט יותר גלים אבל זה לא עובד רשום בעוצמה WEEK אבל זה לא גולש אני רוצה לגלוש דרך המחשב נייד ולא מעוניין לקנות משהו שעולה כסף אז איך ניתן לגלוש דרך ה TP-LINK הזה בבית? או איך אפשר לקמבן משהו עם המחשב שלי בבית שהוא מחובר לאינטרנט ADSL תודה |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
תקנה ראוטר אלחוטי לבית ואז תוכל לגלוש.
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני לא מעוניין להוציא כסף כ"כ יש לי את המחשב הזה לעוד חודש בלבד
אשמח לפיתרון בחומר שיש לי כרגע דרך TP-LINK או דרך המחשב שלי |
![]() |
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
איך היית מחובר קודם? התחברת לראוטרים ששייכים לאנשים אחרים (בגלל זה גם הקליטה חלשה), חיבור באופן כזה זו עבירה פלילית (אתה משתמש באינטרנט של מישהו אחר). |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ברצינות? אבל הרי אפשר פשוט לשים סיסמא ולמנוע לאנשים להתחבר אם כבר משאירים את זה פתוח אז למה לא להתחבר? ולגבי פותח האשכול במידה ואתה בבית פשוט תתחבר כמו שאתה מתחבר למחשב הנייח במידה ויש ראוטר אז כבל רשת במידה ואין טלפון וכו' אם אתה רוצה אלחוטי אין הרבה אפשריות ראוטר אלחוטי שכנים ויש אינטרנט של 3G ולווייני אבל זה סתם כבר להוציא כסף
# 6 |
חבר וותיק
|
http://www.cellcom.co.il/Cultures/he...irCard880E.htm
ב150 שקל לחודש יש לך אינטרנט חופשי של סלקום במהירות די טובה. |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
האשכול גלש לדברים שלא היה צריך לגלוש אליהם ולכן הוא ננעל. |
|