![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה| מה זה תעבורה?
מה זה תעבורה?
למה אני צריך אותו? תודה לעונים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הנה הסבר קצר מאתר "מרכז ההדרכה" למושג תעבורה, או יותר נכון תעבורת נתונים:
המונח "תעבורת נתונים" מתייחס לכמות המידע שהגולש מוריד מאתרך בסה"כ לאורך תקופה של חודש. מבחינה טכנית, גלישה באינטרנט אינה מאפשרת לך לצפות במידע כפי שהוא נמצא על מחשב אחר, אלא מורידה את כלל המידע למחשבך ומציגה את המידע כפי שהוא נשמר אצלך. כל דפדפן קיים מחזיק תיקיית קבצים זמניים, לתוכה הוא מוריד את כל העמודים, התמונות, הסרטונים והאודיו בהם נתקלים במהלך גלישה באינטרנט. למרות שמתקבלת התחושה שצופים באתר הממוקם במחשב אחר, בפועל הנך מביט בקבצים שנשמרו אצלך באופן זמני במחשב. לצורך ההמחשה, נניח שעמוד המידע באתרך שוקל 15 קילובייט. בתוכו קיים באנר פלאש ששוקל 300 קילובייט ושתי תמונות במשקל זהה. במקרה זה, סה"כ המידע המועבר לגולש בעת כניסה לעמוד הבית שלך בלבד הוא סכום המשקלים: 915 קילובייט. במילים פשוטות, במקרה כזה הגולש יוריד ממך כ-1מגהבייט מידע, ויקרב אותך למכסת תעבורת המידע החודשית במגהבייט אחד בערך. גלישה בעמודים נוספים באתרך תעלה את מדד התעבורה במידה קטנה, בעוד הצגת תמונות כבדות (שלא מותאמות למשקלי הקבצים המקובלים באינרנט), סרטונים או הצעת קבצים להורדה יעלו את התעבורה במידה גדולה הרבה יותר. באופן דומה, אתר בעל כמות כניסות גבוהה מאוד עלול לחרוג מהמוגדר לו בחבילה שלו. או בקיצור, כמות המידע שיורדת מהשרת\המשתמש מוריד. למה אתה צריך אותו? זאת שאלה קצת מצחיקה, בעצם התעבורה היא מה שמאפשרת את האפשרות לצפות באתר שלך.. מקווה שעזרתי, ד"א לא קראתי את כל מה שהדבקתי לך, אבל זה נראה לי בסדר, ד"א פעם הבאה, אם יש לך שאלה, גוגל תמיד עוזר.. סוף שבוע נעים, |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אחי תודה רבה עזרת לי מאוד!!!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|