![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש|שותף חלקי למשחק דפדפן
שלום לכולם,
בימים הקרובים אני ומתן (MnM, מהפורום) קרובים להשקתו של משחק הדפדפן - מאפיה. במשחק הושקעו זמן,מחשבה וכסף רבים. מדובר במשחק דפדפן בעל רעיון ייחודי שפותח על ידי, למשחק יש מערכת ניהול והוא אמור להיפתח ב 20/9/08. חשוב להבין שמדובר במשחק דפדפן גדול שדרושה מעט אסטרטגיה ויכולת תמרון של אנשים (כלומר,משחק מאוד מושך). אם כך,מה אנחנו מחפשים ? אנחנו מחפשים שותף חלקי שינהל (לבדו!) את הגרסא האנגלית של המשחק. כלומר,אנו נריץ שתי גרסאות במקביל (גרסא עברית שאני ומתן ננהל) וגרסא אנגלית שינהל השותף לבדו. מס' דברים: *לשותף לא יהיה שום קשר אל הגרסא העברית של האתר והוא לא יניב ממנה רווחים. *השותף יהיה אחראי לבדו להצלחתו של המשחק בגרסא האנגלית ואני ומתן נדאג לעזור לו בכל מה שיצטרך. *השותף לא יצטרך להשקיע כסף כלל. *על השותף לתרגם את הטקסטים של המשחק שאני יביא לו לאנגלית רהוטה. *יש לציין שהשותף לא יקבל סכום כסף רב לפרסום (מכיוון שיש לנו שיטה מעניינת לשווק את האתר,דרושה רק הדחיפה הראשונית). דרישות מהשותף: *אנגלית רהוטה ברמה גבוהה מאוד. *זמן רב לנהל קהילה שלמה. *יכולת פרסומית גבוהה באתרים ובפורומים באנגלית. *ניסיון ניהולי מוכח - יתרון מאוד גדול. *ידע בקידום - יתרון. תמורה ? אחוזים מן הרווחים בגרסא האנגלית בלבד (נחליט יחד על כמות האחוזים). לשותף אין קשר לגרסא העברית. חשוב מאוד להדגיש! השותף ינהל את האתר לבדו ואנו לא נסלק אותו משם אלא אם נחליט (יחד!) למכור את המשחק. במקרה של מכירה (שעליו נסכים יחד), השותף יקבל סכום כסף בהתאם לכמות היוניקים שיש לאתר. אשמח לקבל הצעות בפרטי/כאן. כל תגובה תראה כך: שם: גיל: מדוע אתה חושב שאתה מתאים: ידע בקידום (אם יש): ניסיון ניהולי מוכח (אם יש,לפרט): דרכים ליצירת קשר (עדיפות למסנג'ר): *אדם שייצור קשר במסנג'ר / לא יגיב בהתאם לבקשתי לא ייענה. יום טוב.
|
|