|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
חיתוך+קידוד בפעם הראשונה בלי טבלאות
שלום לכם.
בעבר כבר חתכתי דברים, אבל בעזרת הפוטושופ עם טבלאות וdivים. עכשיו עשיתי עבודה נורמאלית. חתכתי כמו שצריך, בניתי את הכל מdivים וCSS בקובץ נפרד. בxthml תקין וCSS תקין לפי הבדיקה של w3. השאלה מה אתם חושבים. קישור לאתר: http://tcgserver.freehostia.com/irondesign/ קישור לקובץ הCSS של האתר: http://tcgserver.freehostia.com/iron...stylesheet.css הוא נבדק על IE7 וFF3. אם אתם מוצאים באגים תודיעו לי בבקשה. אז, האם הוא בסדר? טוב? אחלה? וכמה אתם מעריכים שעבודה כזו? זה די חשוב לי לדעת P: נ.ב לכל אלה שהולכים לשאול למה יש קטע של if ie ושל if !ie זה בגלל שהIE קורא את זה שונה מכל הדפדפנים האחרים אז התאמתי את הקטע אליו. תודה לכם! Last edited by Shay Ben Moshe; 17-09-08 at 18:11.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד. 10 שקל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
נחמד, לדעתי מקסימום 50 שקל.
אבל תמיד אתה תמצא את הבעלי העסקים הקטנים שיתלהבו מיזה וישלמו לך 200 שקל...
# 4 |
הוסטסניון
|
הקידוד עדיין ברמה נמוכה, יש עוד מה ללמוד ועל מה לעבוד.
תוסיף קידוד של windows-1255 למסמך. מה זה הקטע הזה של תנאים שאם הדפדפן הוא IE אז שיציג DIV מסוים, לא עובדים ככה, בדר"כ אתה אמור להתאים הכול כולל מסמך הCSS לכל הדפדפנים אבל במקרים קיצוניים אפשר IF לקובץ CSS בלבד. תמונות עם צבע אחיד אפשר לעשות עם CSS בלי תמונה, תלמד לקחת דגימות מתמונות למתוח אותם.
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איך אני מוסיף את הקידוד? סליחה על הבורות.. התנאים זה היה מחייב, תאמין לי שניסיתי כל אופצייה שמצאתי או חשבתי עליה בCSS. זה עדיף בהרבה ככה, אולי אפשר לעשות שזה יהיה יותר נוח אבל חייבים את התנאים. לא הבנתי את המשפט עם התמונות עם הצבע האחיד, למה הכוונה? כמו החלק העליון? זה לא תמונה זה צבע P: אם לא אז לא הבנתי. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לגבי ההערה של הקידוד שקשורה למיקום התמונות.
זה עיצוב ישן שהכנתי, אני לא שינתי דברים כאלה.. פשוט עשיתי כמו שהוא היה P: תודה בכל אופן. מחר אני הולך לעצב עיצוב הוסטינג ולקודד אותו, תתכוננו ^^ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|