ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits
(דיון הצעות ושיפורים לרגע זה, סגור, אז אין לי אפשרות לרשום שם).
בכל אופן, הייתי מעוניין אם יפתחו פורום בנושא הנ"ל (סלולאר וגאדג'טים).
אני יודע שזה כמובן לא קשור בדיוק ל"הוסט", אך גם פה יש מספר פורומים שלא קשורים להוסטס (עיצוב, תכנות וכו').
תודה רבה,
עמית.
|
אהלן עמית,
בעבר נשקלה האפשרות לפתיחת פורום סלולארי וגאדג'טים, אך היא נפלה מהסיבה הפשוטה שבאמת אין שום קשר להוסטינג ולתחומים האלו, עפ"י שאלו תחומים פופולארים היום - המקום שלהם הוא בOff-Topic.
שים לב כי כל התחומים שנפתחו בפורום ואינם קשורים בצורה ישירה לHosting, הם תחומים נלווים לעסק ולHosting.
בחודש שעבר, עם שינוי סדר הפורומים ציינו את זה באופן רישמי:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי SHeDoN
במהלך השנים ועם גדילת הפורום התפתח בHosts תחומים משניים שנלווים לעולם הרשת (עיצוב, תכנות, קידום ואפילו ביקורת אתרים שאיכשהו נכנס), המטרה שלה הוסטס כאן הוא במה לעולם הHosting הישראלי ולכן יש לזכור שהגראפיקה, התכנות והקידום הם תחומים שלנכון להיום נמצאים בהוסטס, אך אמורים לשרת כ"חבילה כוללת" (כלומר, לתת לעסק את הדרך להצלחה באתרו עם העיצוב הנכון, תכנות וקידומו ושיווקו).
כולנו מרגישים שזה פספס את המטרה ולא חושבים שאפשר להחזיר את הגלגל אחורה (אחרי הכל, יש פה מעצבים נפלאים, מתכנתים שאי אפשר בלעדיהם ובקשות של בעלי אתרים לעזרה),
ואנחנו עוד מחפשים את הדרך לשלב אותם כתחומים תומכים ולא כתחומים נפרדים, אולי עוד יום אחד נצליח (:
|
הדרך שלנו ל"חבילה כוללת" היא עוד ארוכה, אבל להכניס פורומים השאינם שייכים לחבילה הזאת, זה לירות בפיילוט הזה ברגליים.
ש"ש (: