|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בואו להיות חלק מחברת פיקסארט
שלום לכולם לחברת פיקסארט דרושים בדחיפות מעל ל2 נציגי מכירות
ותומך טכני 1 דרישות לנציגי המכירות: 1.גיל 15+ בלבד 2.כושר ביטוי גבוה ללא שגיאות כתיב 3.יכולת להציג רעיונות חדשים ומעניינים 4.יכולת להביא לקוחות חדשים 5.לכלל נציגי המכירות תהיה מנהלת מחלקת שירות לקוחות כרגע אלו הדרישות יכול להיות שינוי בדרישות תמורה לנציגי מכירות : 1.רייסליר של 2 גיגה בחינם למשך חודשיים 2.לאחר חודש או חודשיים אם נציג המכירות מצליח להביא לקוחות מקבל בין 10-17% מכל עסקה של לקוח הכל תלוי בגודל העסקה כמובן גם סעיפים אלו יכולים להשתנות בכל רגע נתון דרישות לתומך טכני 1. גיל 16.5+ בלבד 2. ידע בכל שפות התיכנות כולל SQL ידע לשפת התיכנות הנ''ל בא במטרה לעזור לחלק מהלקוחות אשר יש להם שגיאות באתר או בפורום שלהם .. ולאותם לקוחות אנו מספקים תמיכה 3. תיק עבודות - יתרון 4. זמינות מרבית 5.כושר ביטוי גבוה תמורה לתומך טכני: 1.איחסון/ריסלייר 2. תמורה כספית תינתן בהתאם לכמות התמיכה שתהיה יצירת קשר: אריאל: אייסי: 95609990 מסן: rorcoil@hotmail.com
Last edited by ariel20059; 09-09-08 at 20:29.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סליחה שאני שואל,
אבל מה הקשר בין תומך טכני לשפות תכנות והכל, אז בעצם מה שאתה מחפש זה מתכנת, לא תומך טכני.. יעזור מאוד אם תיתן פרוט על התפקיד עצמו |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
צודק ..
# 4 |
חבר בקהילה
|
קישור לאתר החברה יעזור.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אתר החברה בעובדות שדרוג לכן לא פורסם צריך לעלות מחדש בימים הקרובים סליחה
# 6 |
חבר בקהילה
|
מה העבודה של המתכנתים?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תציע פה טווחי מחירים לתומך כדי שנראה אם כדאי בכלל לפנות אליך
תודה |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרתי אין לי מחיר קבוע לתומך כי אין לי את המושג של כמה כמות פניות יהיה לאותו תומך בחודש כידוע גם אני וגם עידן תומכים בלקוחות המטרה של התומך זה לתמוך שאני ועידן לא נהיה זמינים כדי שהחברה תוכל להיות זמינה לתומך 24/7
# 10 |
חבר וותיק
|
כרגע אין צורך יותר בתומכים יש לנו כבר 2 או 3 עדיין לא סגורב 100 אחוז
צריך נציגי מכירות והרבה יאללה צרו קשר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|