|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
בקשה|הצעות מחיר לשרתי רדיו ושרתי משחק
שמי תומר, ופתחתי לאחרונה חברת איחסון.
אנחנו מחפשים להוסיף לחברה מחלקת שרתי משחק ושרתי רדיו, ולכן אני מבקש לקבל מכם הצעות מחיר. אין לי שום תנאים- העיקר לקבל את הטוב היותר, במחיר הטוב ביותר. סוגי השרתים הדרושים: שרתי משחק מקוריים SAMP\CS\CZ של 12/16/18/20. תודה מראש, ושבת שלום, תומר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אתה מחפש בעצם ריסיילר?
אם כן יש לי הצעה מעולה בשבילך, http://www.hosts.co.il/forums/showth...308#post672308 סתכל כאן ותראה מה אתה מקבל! לגבי שרת רדיו: לכל 1000 סלוטים 200₪ שקל כמובן שאתה מקבל פאנל ניהול לפתיחת שרתי רדיו ! עם בוטים ! Last edited by drawback; 11-10-08 at 11:40.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לא הבנתי בכמה שחקנים אתה מעוניין
# 6 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך
הצעה מטעם ספיישל סרב חבילת שרת משחק CS/CZ מספר שחקנים 12 מודים בסיסיים גישותFTP להעלאת מפות נוספות בלבד כולל חבילת מפות גדולה כל 2 שחקנים נוספים בעלות 10 שקלים בלבד לחודש מחיר חודשי 60 שקלים --------------------------------------------- חבילת שרת משחק SAMP מספר שחקנים 50 מודים בסיסיים גישותFTP להעלאת מודים נוספים בלבד מחיר חודשי 50 שקלים ספיישל סרב בעלת וותק של שנתיים וחצי ספיישל סרב מונה מספר רב של שרתים ספיישל סרב מספקת אפשרויות תשלום בבנק פועלים,מזרחי,בנק הדואר,PAYPAL דרכים ליצירת קשר: גיא חדד אייסיקיו 6095944 מסנג'ר guy@special-serv.net פלאפון 0545822481 נשמח לראותך בין לקוחותינו! יום טוב
# 8 |
חסום
|
שלום לך
הצעה מבית גיימינג סרב. שרת משחק CS/CZ מספר שחקנים 12 מודים בסיסיים מחיר חודשי 50 ש"ח (שים לב מחיר זה הוא במסגרת מבצע עד סוף החגים מייד עם סיום המבצע המחיר יחזור להיות 70 ש"ח) *כולל חבילת מפות גדולה *תמיכה ברמה גבוה! *שרת אייכותי ומקצועי במידה ויש נפילה אתה מפוצה על כל שנייה שהשרת לא פעל . כל 2 שחקנים נוספים בעלות 10 שקלים בלבד לחודש |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|