![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלות] google adsense
קודם כל , אין לי עוד את האתר, ויש לי כמה שאלות שמאוד חשובות לי.
1)האם ההרשמה כרוכה בתשלום? (כמו בgoogle adwords) 2)האם צריך להיות מעל גיל 18 ? 3)שאלה מאוד חשובה: קחו סיטואציה כזאת, נניח שלמישהו אין מה לעשות בחיים, ומנסה "לעשות רע" לאיזה אתר,ולגרום לגוגל להפסיק לתת להם כסף על הפרסומות, ע"י זה שהוא לוחץ על הפרסומות בלי סוף, איך גוגל ידעו מי הבן אדם שעושה את זה?, כי שמעתי שהם בודקים אם מזייפים לחיצות. 4)הכסף יכול להכנס ישירות לחשבון האשראי ? נכון ? 5)ראיתי אידיוטים שנכנסים למסנג'ר ורושמים לי ככה "בבקשה תלחץ על הפרסומת" ונותנים לי כתובת של אתר.(שאגב נבנה ע"י psd מוכן ,מכיל מידע מפגר ולא מתעדכן) אם מישהו מדווח לגוגל, יעשו משהו? 6)לסיום , אשמח לכל מידע על google adsense , על איך שהוא עובד ועל איך להיות לקוח ישר. עריכה : ראיתי שפתחו אשכול בנושא , אך לא היו שם מספיק שאלות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1. הרשמה בחינם
2. על פי התקנון, חייב גיל 18 ומעלה. למרות שאני מכיר אנשים שנרשמו בשמם והם מתחת לגיל 18. אם אין לך בעיה, אתה יכול להירשם בשם ההורים. 3. גוגל מזהה את ה-IP. אם לוחצים מאותו אייפי מספר פעמים, גוגל פוסל את הקליקים שלו. אם אתה חושד שמישהו מנסה להזיק לך, כדאי לדווח לגוגל. 4. התשלום יכול להיכנס ישירות לחשבון הבנק. 5. בסופו של דבר, החשבון של האנשים הללו נחסם. יש אפשרות לדווח וגוגל מספיק חכם בשביל לאתר את החשונות הללו בדרכים שונות. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני מציע לפתוח תת פורום PPC.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
בקשר ל3, יש סקריפטים שחוסמים אנשים שלוחצים הרבה פעמים על הפרסומת, מישהו פירסם סקריפט כזה, תחפש בפורום.
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|