|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מבקש הצעת מחיר לאירוח שרת + פאנל ניהול מסוג DA.
שלום לכולם,
ברשותי שרת מסוג U2 (אני מקווה שאני לא טועה בגודל) אני מחפש לאחסן את השרת שלי באחת החוות הבאות: 013 בראש העיין או 012 בפתח תקווה. שהמחיר יהיה כולל: התקנה ראשונית, 10MBIT פרטי, ופאנל ניהול מסוג DA. וכמובן תמיכה בסיסית (שמצידי תיהיה כוללת רק הפעלת השרת במקרה של DOWN) מומלץ לציין וותק של החברה בתחום האירוח ובכללי. תודה רבה לכולם! ![]() דרך אגב: ![]() השרת נראה ככה. מקווה שלא טעיתי בגודל, U2 הוא נראה אחד לאחד כמו בתמונה Last edited by MORMAN; 06-11-08 at 13:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
היי morman,
אירוח השרת בחוות השרתים של 013 ברק. עלות חודשית : 300 ש"ח. כולל 10MBIT ופאנל ניהול DA. פרטים ליצירת קשר: 050-7-11-66-77 077-3-41-41-36 hosting@lom.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
600 שקל???
אתה בטוח? כי בהודעה שרשמת אתמול ראיתי שציינת מחיר של קצת יותר מ300 ש"ח... תודה בכול מקרה. loads: המערכת לא נותנת לי לשלוח לך הודעה פרטית חזרה. תשלח לי בבקשה הודעה עם מספר ICQ או MSN שנוכל להמשיך את השיחה. תודה. לעוד הצעות אני ישמח. Last edited by MORMAN; 06-11-08 at 15:50.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אשמח להציע לך ,
אחסון 2U במחיר של 550 ש"ח כולל מע"מ , המחיר כולל פנאל ניהול DA , האחסון מתבצע בחווה פרטית בחיבור של 1gbit שיתופי של 014 , החווה נמצאת בפתח תקווה (קרית אריה) ,אנחנו מצפים ממך להשתמש עד 20mbit. לעוד מידע 0526779005 ICQ 893060 msn Y@irnet.us
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
2U, כלומר- 240$ השכרה של פאנל ניהול..נעגל ל-20$ כלומר, העלות אם היית לוקח ישירות מהחווה.. 260$ = 962 ש"ח (לא כולל מע"מ), כל אחד מהמחירים שהציעו לך כאן הם מחירים זולים, סופר זולים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
היי,
חלק מהמחירים שקבלתי כאן דיי מפורזים לפי דעתי. אבל, הצעות אחרות היו באמת סופר זולות. ובשביל זה הגעתי לכאן, לקבל מספר הצעות שונות. כרגע במגעים עם חברה. מעוניין לשמוע עוד הצעות אבל לא מטורפות. והשרת בין U1 לU2 מאוד קטן, אפשר לראות בתמונה (עד כמה שאפשר) ופאנל ניהול מסוג DA לא אמור לעבור את ה50 ש"ח זה גם המחירים בקרב החברות בארץ. ואני בטוח שאתה יודע שבעל ארון משלם על הארון עצמו ולכן יכול לקבוע מחירים שונים לאיחסון השרתים שמתאחסנים שם, כמובן המטרה להרוויח כמה שיותר. אני לא נכנס לכיס של אף אחד ולא קובע מחירים לאף אחד. אבל אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לך והמשך לילה מהנה לכולם. Last edited by MORMAN; 07-11-08 at 03:43.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|