![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[פירסום] אתר חדשות לנוער.
שלום לכולם,
בעקבות המצב בדרום ובעקבות הצפה של שיחות נוער למוקד 106 העירוני של אשדוד (שאני גר בה..) החלטתי לפתוח אתר חדשות תוכן לנוער. האתר עתיד להיפתח בכתובת Floopi.speeds.co.il ויהיה Floopi.co.il או com. האתר יופעל על מערכת MiniCMS החינמית והפתוחה. מה שמונע ממני להחליף את המילים "עתיד להיפתח" ב"נפתח" זה גיוס צוות. כפי שפורסם תמונה בצורת אתר ב http://www.Floopi.speeds.co.il האתר ללא מטרות רווח אישי. הרווח מפירסומות שעתידות לבוא הינם למטרת אחזקת האתר. אנו מחפשים צוות עורכים, בחירת מערכת MiniCMS הייתה בדגש על מערכת קלה להבנה כדי שכל אחד יוכל להשתמש בה. כרגע הנושאים הזקוקים לעורכים הינם: טכנולוגיה, חינוך, תרבות ובידור, מחשבים, צבא, בריאות ואוכל, עולם, טלוויזיה, מדע וטבע ופוליטיקה. העורכים ייכנסו לממשק הניהול של האתר, יערכו ויפרסמו כתבות. כרגע כל מי שמעוניין להיות עורך אחת הקטגוריות שמצויות למעלה מוזמן לכתוב מייל עם פרטיו, לtal9409@gmail.com ולציין את המדור שהוא מעוניין לערוך. הערות: האתר קם כדי לספק חדשות תוכן לאוכלוסייה בגילאים: 10-17 שכן לא מסתדרת עם מילים גבוהות ומושגים שונים שלפעמים אין מי שיסביר אותם. לעוד שאלות ותשובות אתם מזומנים לשאול כל מה שתרצו לEmail המצויין למעלה. האתר ייפתח במידה ויגוייסו לפחות 5 עורכים בתאריך 21/1/2009 בכתובת: Floopi.speeds.co.il. אתתם מוזמנים שלאול שאלות גם כאן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה עם האתר, אבל עמוד הפתיחה שנמצא כרגע בדומיין רק יגרום לי לא להיכנס לאתר כשיהיה מוכן, ולא יגרום לי לחכות שהאתר יפתח.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
נחמד. בהצלחה.
# 4 |
מ.תיכנות
|
"פירסום", לא פירסמת פה כלום, ובנוסף פירסמת ב"ביקורת אתרים", אני לא יכול להגיד כלום על האתר אז.. טעות בפורום.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקיי אשמח אם תעבירו למקום הנכון ואני מתנצל אם טעיתי בפורום.
oryrm19, אני לא מכריח אותך, אבל כרגע יש כמה אנשים לתפקיד העיצוב, והיום ייבחר מעצב וייעלה כבר משהו אחר, אבל אני תמיד פתוח לביקרות אז סבבה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|