|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Winner
דירוג מסחר: (0)
|
גודדי גנבו לי את הדומיין?!
קיבלתי הודעה על abuse על הדומיין הזה באימייל http://2seo4hosts.info
ועכשיו הוא לא מופיע לי בממשק ניהול דומיינים, הוא לא מפנה לאחסון שלי והוא גם לא ניתן לקנייה מחודשת. הוא פשוט נעלם! הם שינו לי את ns של הדומיין לזה: NS1.SUSPENDED-FOR.SPAM-AND-ABUSE.COM מזה ואיך יוצאים מזה?
להנאתם אתר משחקים כיפי. היום עושים מסיבות רווקים ורווקות רק בלופט למסיבות, תנסו ולא תתחרטו. Last edited by aviho1; 08-01-09 at 21:27.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Winner
|
ציטוט:
זה מה שהיה כתוב: The following domain names have been suspended for violation of the GoDaddy.com, Inc. Abuse Policy: הם פשוט העלימו אותו, לעוד מישהו זה קרה אי פעם? מה עושים במקרה כזה?
![]() |
# 5 | |
Winner
|
ציטוט:
איך אני משיג את הדומיין חזרה וגורם לו לחזור לעבוד? זה הרי הדומיין שלי אחרי הכל ואני שילמתי עליו, אני יכול לשים עליו מה שבא לי. אולי אפשר להעביר את הדומיין לחברה אחרת? מישהו יודע איך עושים את זה ויכול להסביר לי?
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
חוץ מזה, זה שאתה קנית אותו עדיין לא נותן לך את הלגיטימציה לשים עליו מה שבא לך.. יש חברות שמוכרות לך שירות אבל מגבילות אותך בתקנון שלהם וכנראה שכאן אתה הפרת אותו. יש הרבה חוקים, לאחרונה קיבלתי מייל מגודדי שאם ימצא כי הנתונים שהוזנו בפרטי הדומיין שגויים אז הדומיין עלול להחסם. (לא איזה ספאם או נסיון לגנוב לי את החשבון, ראיתי את זה מופיע גם באתר)
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר לפותח האשכול ראיתי אשכול שלך בFXP שמקשר את האתר הזה לוירוס תבדוק את הנושא. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
מישהו מכיר חברת אחסון דומיינים שאני יכול לשים עליהם מה שאני רוצה? בלי חשש שיסגרו לי אותו יום אחד ככה סתם בלי הודעה מוקדמת?
ואיך אפשר להעביר את הדומיין לחברת אחסון אחרת מישהו יודע?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|