|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() מישהו מוכר את המערכת miniCMS שאני מחלק בחינם ב5 דולר בחול!!!
איזה חצוף אה???? זה הקישור לפרסום שלו: http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1178144 זה המערכת החינמית שלי : http://www.miv-reshet.co.il/minicms.php?page=3 אין, פשוט לא יאומן איך אנשים מנצלים כל דבר שנותנים להם חינם.. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הנה הוא אפילו נמצא פה בפורום!!! איזה חצוף אלוהים! אם הייתי מנהל בפורום הייתי שם לו באן לכל החיים.......
זהו הגבתי באתר שם.. נקווה שיעיפו אותו על זה. קוראים לו *צונזר* רק בגלל אנשים מגעילים כמו *צונזר* הזה אני לא רוצה להוציא עוד מערכות בחינם... כי אנשים לא יודעים להעריך את זה, רק הורסים וגונבים... פשוט בושה. Last edited by spi7fire; 14-01-09 at 19:22.. סיבה: אל תאשים אף אחד בלי הוכחות. ואתה יכ |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
באמת חוצפה.
תצטרך להרשם לשם, ולהגיב עם קישור להורדה. |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
הוסטסניון
|
באמת מגעיל, איזה רמה אנשים יורדים בשביל 5$.
ואני בהחלט חושב שצריך לנקוט באמצעים לפחות בפורום הזה, כי די קל לזהות מי הוא.
חבר על
|
אוקי אני מודה באשמה.
אמרת שהמערכת קוד פתוח אני תירגמתי אותה וניסיתי למכור ולא יצלחתי למהן האמת. מצטער, אם היה משהו לא בסדר או פגעתי בך. הפסקתי לאלתר ב"מכירה" הזאת . ---- יש איזה אחד שאני מכיר מפורום דיגטל פוינט והבאתי לו את המערכת (לא בתשלום) והוא קיבל אותה הוא ביקש review copy . מעבר לזה לא הבאתי לאף אחד או מכרתי.
![]() Last edited by SpiKerG; 14-01-09 at 21:35.. |
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
זה באמת מעשה מגעיל..
|
![]() |
# 8 |
חבר על
|
ביקשתי סליחה אני לא ידעתי עד כמה הוא יפגע מזה מאיפה לי לדעת שאסור למכור (למרות שאני מציין שוב שזה מערכת קוד פ-ת-ו-ח)
כל מקרה אני לא יודע מה ניתפלתם אליי והתחילו לשלוח לי 700 הודעות בכל מקום (בשני הפורומים) עוד לא ביררתם איתי וכבר עושים אותי אשם כאילו ששדתי בנק.
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מצטער אבל נעול.
כותרת לא עיניינית וגם לא קשור לפורום. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|