|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
משהו שכתבתי [מוגדר כ"משהו" כי אין לזה ממש שם]
בקישור הזה-http://www.thesnake.co.il/?p=472 ממ זה סוג של סיפור על המצב כרגע, אבל בדיוני כמעט לחלוטין (לכן לא נכנס לאשכול הראשי). פעם ראשונה שאני עושה משהו מעין זה, מקווה שיצא נחמד.נמנעתי לגמרי מהבעת דעה פוליטית, לכן אני מעדיף לקבל תגובות שלא כוללות פוליטיקה. מה דעתכם? |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא ממש מכיר אותך.. אתה מעזה תגיד לי? :\
ויש לי הרבה מה להגיד בנושא אבל עד שאני לא יקבל תתשובה אני לא רוצה סתם להגיד. |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
לפי דעתי? אתה לא חי שם, אז אל תכתוב סיפורים על מה שאתה חושב שהולך שם.
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצטער להגיד לך, אבל זה פוליטי מדי. אתה מציג נקודת מבט מסוימת שעם כל הכבוד, אין לך שום דרך לדעת שהיא נכונה.
|
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
תאמין לי שאתה לא רוצה שתושבי הדרום יתחילו לכתוב לך את הסיפורים שלהם, אתה יודע למה? כי הסיפורים שלהם לא מומצאים כמו סיפורי הסבתא שלך, הם אמיתיים.
אגב, למה שלא תכתוב איזה סיפור על איך ארגוני הטרור משתמשים בילדים ותינוקות כמגן אנושי? או על איזה תוכניות מראים שם בטלויזיה לילדים שלהם? למה שלא תכתוב על איך תושבי שדרות סבלו במשך 8 שנים כאשר החמאס והג'יהאד פשוט הפציצו להם את הצורה? אתה יודע שהילדים האלה שחיים שם עד היום משתינים במיטה כל לילה? |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
טוב הבנתי שאתה לא גר שמה
אז תשמע אתה לא יודע מזה לגור 8 שנים תחת איום רקטות וזה לא איום זה אשכרה יום ויום כל יום בין 5-20 רקטות קסאם 20 אלףף תושבים עם טראומה שלא תגליד לעולם,בעזה לאף אחד אין את זה כי הם למדו להרוג יהודים ושאנחנו חזירים,כל עוד יהיה את האיסלאם יהיה פיגועים,כל עוד יהיה את אותם "פרשנים" ו"אימיים" שמעודדים פיגועים יהיה פיגועים,מלחמת העולם ה-3 תהיה בגלל האיסלאם או שבסוף תהיה שואה נוספת למוסלמים באירופה תשמע אני יודע שאתה אומר שהערבים גם לא תמימים ושהם מחבלים אבל ללא ספק שנתנו להם אדמה את עזה ומה? המשיכו לייבא נשק ולירות רקטות,עם נצא מיהודה ושומרון יהיה אותו דבר חמאסטן 2 חוץ מזה לעולם לא יהיה אפשר שיהיה מדינה פלסטינית בגלל החינוך ש90 אחוז מילדי עזה הם רוצים למות כשהידים וככה הם יחנכו תילדים שלהם,אז בבקשה,תפסיק לדבר סתם שטויות כי לצערי שלום לא יהיה באזור אף פעם. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אתה מוזמן לשהות יום אחד בישובי הדרום ולראות איך אנחנו חיים..
תאמין לי, אתה תשנה את הדעה שלך בצורה קיצונית.
חבר וותיק
|
שמע, אני בניגוד לאחרים - חושב שזה יפה מאוד, היצירתיות,הדימיון שלך ואופן הכתיבה שלך, אך כמו שנאמר לעיל זה רק בגדר של סיפור, ולצערי זאת לא המציאות בדיוק.
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
בקיצור מה שכתבת זה זיוני שכל .
אתה שמלאני ושמתי לב כבר (ואת הדעות שלי על שמלאנים אני לא יכתוב פה כי אני יודע שאני יקבל באן) בעבר פרסמת משהו כזה. וכל מה שכתבת זה חרטה ברטה ...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|